Tracer mikrofon Studio PRO set

MIK-TR-STUDIOPRO

na zalogi

Redna cena: 50,00 €

-6% 46,81 €

Načini plačila

pix
• MIKROFON KONDENZATORJA - Notranji čip in PCBA mikrofona sta namenjena preprosti uporabi, ki ne zahteva dodatnega fantomskega vklopa. Samo vstavite 3,5-milimetrski pinski priključek v avdio priključek na namizju, potem pa začnite biti YouTuber ali uživajte v klepetu v igri z vašim prijateljem.

• MIC STAND - Nastavljiva ročica za mikrofon z visokokakovostnimi jeklenimi in težkimi vzmeti. Vaš mikrofon bo vedno ostal na mestu, ko nastavite roko za nastavitev mikrofona v idealen položaj. S tem stojalom za mikrofon boom lahko dokončate snemanje ali oddajanje brez prekinitev ali frustrirajočih ponovitev, ker bo vaša mikrofonska ročica ostala točno tam, kjer želite.

• STUDIO BOOM MIC STAND TABLE MOUNTED - Izboljša kakovost snemanja in oddajanja tako, da stabilizira in izolira vaš mikrofon pred udarci na mizi ali ob mizi. Obložena mizna sponka na tej postaji za oddajanje preprečuje poškodbe površine mize in zmanjša šum vibracij.

• SCISSOR ARM s polno obračalno ročico in nastavljivo višino omogoča popolno namestitev stojala za mikrofon.
Priključki Avdio
Vrsta dodatka Mikrofon
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!