Usmerjevalnik (router) brezžični Synology RT2600ac

RUWL-SY-RT2600AC

2 dni

246,44 €

ali

11,05 € x 24

Načini plačila

pix
Synology Router RT2600ac je usmerjevalnik, ki deluje tako v 2,4GHz kot tudi 5 GHz spektru s kombinirano hitrostjo prenosa do 2.530 Mbps. Napravo s hitrostjo 1,7 GHz poganja dvojedrni procesor. Opremljen je z 512 MB pomnilnika RAM, ki ga lahko po želji razširimo s karticami SD ali priklopom zunanjega diska USB (3.0). Usmerjevalnik podpira omrežni protokol 802.11ac Wave2 s podporo za MU-MIMO

Za takojšen dostop in nadzor nad usmerjevalnikom je na voljo tudi poenostavljena mobilna aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android.

Standardno prinaša storitve, kot so VPN, pametno blokiranje in nadzor prometa, filtriranje povezovanja aplikacij, prenosi s spleta brez računalnika, medijski strežnik ter starševsko zaščito. Programska oprema podpira oddaljeni dostop do datotek SMB in AFP, Applovo storitev Time Machine in priklop USB-ključka 3/4 G, ki zagotovlja rezervno spletno povezavo v primeru izpada spletne povezave.

Z enostavnim sistemom za upravljanje, ki omogoča tudi napredne funkcije kot so nadzor prometa na nivoju aplikacij in prilagodljivi spletni filtre na nivoju DNS imen, ter s posebno pozornostjo namenjeno varnosti, je primeren tako za nekoliko bolj zahtevnega domačega kot tudi za poslovnega uporabnika.

Lastnosti:


Procesor: Dual-core 1,7 GHz

RAM: 512 MB DDR3

Antena: 4x4 MIMO Omni-directional high-gain dipole (2.4GHz / 5GHz)

LAN vhod: 4 x Gigabit, 3 x Gigabit (Dual WAN mode)

WAN vhod: 1 x Gigabit, 2 x Gigabit (Dual WAN mode)


Zunanji vhodi:


USB 3.0, USB 2.0

reža za kartice
Brezžične povezave WLAN ac
Priključki LAN, USB 3.0, USB 2.0
Vrsta naprave Usmerjevalnik
Hitrost LAN 1000 Mbit/s
Hitrost WLAN 800 Mbit/s
Število LAN 4
Dobavljivost 2 dni
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!