Tipkovnica USB ASUS ROG Strix Scope RX, RX Red Optical Switch, RGB UK SLO g.

TI-110285

2 dni

Redna cena: 159,95 €

-15% 136,28 €

ali

11,85 € x 12

Načini plačila

pix
ROG Strix Scope RX je igralna tipkovnica, opremljena z mehanskimi stikali RX Red Optical, ki ponujajo hiter linearen odziv. Ponaša se z Xccurate Design s širšo CTRL tipko, ki jo lažje občutite in najdete. Zgornja stran tipkovnice je narejena iz aluminija, ki ji daje odlično robustnost in izgled, za izboljšanje slednjega pa poskrbi tudi dodana Aura RGB osvetlitev. Tipkovnica je odporna na prah in vodo po standardu IP56.


RX Red optična stikala
Tipkovnica je opremljena z ROG RX Red optičnimi stikali, ki so rezultat obsežnih raziskav in testiranj. Stikala imajo točko pritiska pri 1,5 mm za izjemno hiter odziv. Začetna sila pritiska je 40g, kar preprečuje nenamerne pritiske. Končna sila pa je 55g za idealen odziv. Stikala zagotavljajo linearen občutek in skoraj takojšnji odziv ob pritisku. Pričakovana življenjska doba je kar 100 milijonov pritiskov.

Narejena za vzdržljivost
ROG Strix Scope RX se ponaša z odlično odpornostjo na vodo in prah po standardu IP56. Tako boste lahko mirni, če se vam po tipkovnici polije pijača. Zgornjo stran tipkovnice sestavlja aluminijasta plošča, ki poskrbi za odlično robustnost.

Priročne funkcije
Tipkovnica ima vgrajen USB 2.0 vhod, kamor lahko priključite miško ali druge USB naprave. Posebnost pri tipkah je CTRL tipka, ki je dvakrat širša kot ponavadi in jo lažje pritiskamo med spopadi v igrah. ROG Strix Scope RX ima tudi možnost hitrega preklopa med funkcijskimi in medijskimi tipkami ter posebno tipko za zasebnost. Slednja ob kliku skrije vse aplikacije in izklopi zvok računalnika. Ko jo pritisnete še enkrat, se vse povrne v prejšnje stanje.

Ostale lastnosti

Močna Aura Sync RGB osvetlitev, pri kateri se
RGB LED diode nahajajo pod vsako tipko, pri indikatorjih zaklepa in ROG logotu

Armoury Crate programska oprema omogoča preprosto nastavljanje osvetlitve, tipk, profilov, sinhronizacije in še več

Notranji spomin omogoča shranjevanje do 6 uporabniških profilov kar na tipkovnici

Antighosting in N-key rollover

Snemanje makrov v realnem času, popolnoma programabilne tipke

Tipka za zaklep Windows tipkePaket vsebuje

Tipkovnica ASUS ROG Strix Scope RX

ROG nalepka

Dokumentacija
Priključki USB 2.0
Vrsta dodatka Tipkovnica
Vrsta povezave Žična
Namembnost Igričarska
Dobavljivost 2 dni
Garancija 24 mes.
Lokalizacija tipk UK - SLO gravura
Mehanska tipkovnica Da

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!