Tipkovnica Logitech G815 LIGHTSYNC RGB, GL Linear, USB, SLO g.

TI-LO-G815-LIN

2 dni

*PPC: 243,00 €

179,00 €

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
c.jpg

Nizkoprofilne mehanske tipke

Logitech G815 je ultra tanka tipkovnica z nizkoprofilnimi mehanskimi tipkami s stikali GL Linear, ki zagotavljajo odlično hitrost in natančnost. Izdelana je iz skrbno izbranih materialov in opremljena s pametno osvetlitvijo LIGHTSYNC RGB, multimedijskimi tipkami in kakovostnim koleščkom za glasnost ter G-tipkami za programiranje funkcij po meri. Ima tudi možnost shranjevanja do treh uporabniških profilov na notranji pomnilnik ter USB vhod za priklop miške ali drugih naprav.

cc.jpg

Tanka, a robustna zasnova

Kakovostne nizkoprofilne tipke z mehanskimi stikali GL Linear (enakomeren, tišji odziv). Izjemno tanka, a robustna zasnova - debelina tipkovnice le 22 mm. Zgornja plošča je iz aluminija, spodnja stran pa je ojačana z jeklom. Natančno izdelan kolešček za upravljanje glasnosti. Ergonomska zasnova z nizkimi tipkami zagotavlja odlično udobje pri tipkanju. Pametna osvetlitev LIGHTSYNC RGB s sinhronizacijo z ostalo opremo, 16,8 milijoni barv in kopico efekti, ki jih lahko ustvarite tudi sami. Hiter nadzor osvetlitve prek namenske tipke.

ccc.jpg

Namenske multimedijske tipke

5 G-tipk za nastavljanje funkcij po meri. Shranjevanje do 3 profilov v notranji pomnilnik in dostop do njih prek namenskih tipk. Igralni način z namensko tipko za vklop/izklop. USB vhod za priklop miške in drugih naprav. Namenske multimedijske tipke. V G Hub programski opremi lahko prilagajate osvetlitev, makre, zvok in številne druge funkcije.

Podrobnosti

Pot tipke 3 mm
Razdalja pritiska 1,5 mm
Sila pritiska 45 g
Kompatibilnost Kompatibilna z Windows 7 ali novejšim ter macOS 10.11 ali novejšim
Dolžina kabla 1,8 m
Dimenzije 475 x 150 x 22 mm
Teža 1045 g
Priključki USB 2.0
Vrsta dodatka Tipkovnica
Vrsta povezave Žična
Namembnost Igričarska
Dobavljivost 2 dni
Mehanska tipkovnica Da

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja