Miška Logitech ERGO M575 Wireless Trackball, Bluetooth, bela

MI-108878

2 dni

*PPC: 54,99 €

48,84 €

Načini plačila
Anni Premium zaščita
b.jpg

Energijsko učinkovita

Logitech ERGO M575 Wireless Trackball je brezžična miška, pri kateri namesto običajnega pomikanja po mizi za premikanje kazalca uporabljamo sledilno kroglo. To konkretno zmanjša utrujenost in napetost v dlani in roki. Miška se ponaša z ergonomsko obliko, natančnim optičnim senzorjem in dvema načinoma povezave - prek Bluetooth ali Unifying USB-A sprejemnika. Zahvaljujoč odlični energijski učinkovitosti z eno AA baterijo deluje do 2 leti.

bb.jpg

Popoln nadzor s palcem

ERGO M575 zagotavlja natančno sledenje z gladko sledilno kroglo. Zahvaljujoč posebni prevleki jo boste premikali povsem brez napora, napreden optični senzor pa bo poskrbel za odzivnost in zelo nizko porabo baterije.Več prostora za vse stvari na mizi. Stvari vam na mizi nikoli ne bodo na poti, saj miške ni potrebno premikati - premikali boste le sledilno kroglo. To je idealno za vse, ki imajo mize polne papirja, pisarniških pripomočkov in drugih osebnih predmetov.

bbbb.jpg

Oblikovana za vaše roke

ERGO M575 je bila zasnovana in izdelana za popolno ergonomsko prileganje obliki vaše roke. Ker zahvaljujoč sledilni krogli roke ni potrebno premikati sem ter tja, to zmanjša utrujenost v dlani in roki. Easy Connect omogoča dva načina stabilne brezžične povezave - z Bluetooth Low Energy ali prek 2,4 GHz Unifying USB-A sprejemnika. Odlična vzdržljivost s pričakovano življenjsko dobo do 3 milijonov klikov. Narejena iz 21% reciklirane plastike. Zasnovana za energijsko učinkovitost - s priloženo AA baterijo deluje do 2 leti. Enostavno dostopna stranska gumba za naprej / nazaj. Sledilno kroglo lahko preprosto izpnete in očistite, ko je to potrebno. Prek Bluetooth deluje z operacijskimi sistemi Windows, macOS in iPadOS, prek USB-A sprejemnika pa z Windows in macOS.

Tehnične lastnosti

Velikost miške: L
Vrsta miške: Trackball
Priklop: USB-A in Bluetooth
Dimenzije: 134 x 100 x 48 mm
Doseg brezžične povezave: 10 m
Teža: 145 g
Ločljivost senzorja: 2.000 DPI
Priključki USB Type-A, Bluetooth
Vrsta dodatka Miška
Vrsta povezave Brezžična
Senzor Optična
Namembnost Vsakdanja uporaba
Dobavljivost 2 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja