Miška Logitech ERGO M575 Wireless Trackball, Bluetooth, bela

MI-108878

na zalogi

Redna cena: 52,95 €

-6% 49,90 €

ali

16,86 € x 3

Načini plačila

pix
Logitech ERGO M575 Wireless Trackball je brezžična miška, pri kateri namesto običajnega pomikanja po mizi za premikanje kazalca uporabljamo sledilno kroglo. To konkretno zmanjša utrujenost in napetost v dlani in roki. Miška se ponaša z ergonomsko obliko, natančnim optičnim senzorjem in dvema načinoma povezave - prek Bluetooth ali Unifying USB-A sprejemnika. Zahvaljujoč odlični energijski učinkovitosti z eno AA baterijo deluje do 2 leti.


Popoln nadzor s palcem
ERGO
M575 zagotavlja natančno sledenje z gladko sledilno kroglo. Zahvaljujoč posebni prevleki jo boste premikali povsem brez napora, napreden optični senzor pa bo poskrbel za odzivnost in zelo nizko porabo baterije.

Več prostora za vse stvari na mizi
Stvari vam na mizi nikoli ne bodo na poti, saj miške ni potrebno premikati - premikali boste le sledilno kroglo. To je idealno za vse, ki imajo mize polne papirja, pisarniških pripomočkov in drugih osebnih predmetov.

Oblikovana za vaše roke
ERGO M575 je bila zasnovana in izdelana za popolno ergonomsko prileganje obliki vaše roke. Ker zahvaljujoč sledilni krogli roke ni potrebno premikati sem ter tja, to zmanjša utrujenost v dlani in roki.

Ostale lastnosti

Easy Connect omogoča dva načina stabilne brezžične povezave - z Bluetooth Low Energy ali prek 2,4 GHz Unifying USB-A sprejemnika

Odlična vzdržljivost s pričakovano življenjsko dobo do 3 milijonov klikov

Narejena iz 21% reciklirane plastike

Zasnovana za energijsko učinkovitost - s priloženo AA baterijo deluje do 2 leti

Enostavno dostopna stranska gumba za naprej / nazaj

Sledilno kroglo lahko preprosto izpnete in očistite, ko je to potrebno

Prek Bluetooth deluje z operacijskimi sistemi Windows, macOS in iPadOS, prek USB-A sprejemnika pa z Windows in macOSPaket vsebuje

Miška Logitech ERGO M575 Wireless Trackball

Unifying USB-A sprejemnik

AA baterija

Dokumentacija
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!