Miška Bluetooth Logitech MX Anywhere 3, grafitna

MI-LO-102800

na zalogi

*PPC: 99,99 €

88,66 €

Načini plačila

+darilo čokolada

Pri nakupu izdelkov do 200 eur prejmete manjšo čokolado, pri nakupu nad 200 eur pa veliko čokolado.

*Vsak kupec lahko prejme eno čokolado dnevno.
Anni Comfort zaščita
LOGITECH MX Anywhere 3 je bluetooth in brezžična laserska miška z izjemnim vsestranskim prilagajanjem. Miška je zasnovana za mobilno delo- od domače pisarne, kavarne do letališkega salona.
Elektromagnetni kolešček MagSpeed je dovolj natančen, da se ustavi na slikovni piki, in dovolj hitre, da v sekundi prelista 1000 vrstic.


Sledenje na podlagi - tudi na stekleni površini
MX Anywhere 3 sledi na skoraj vseh površinah, vključno s steklom najmanj 14 mm. Tako lahko brez težav delate za mizo, v svoji najljubši kavarni ali celo na kavču.

Pojdite kamorkoli v udobju
MX Anywhere 3 predstavlja kompaktni, low-profile dizajn narejen, da se prilagaja vaši dlani - tako, da boste delali ure in vedno občutili udobje neglede nato, kje ste.

Hitro polnenje med delovanjem
Miška MX Anywhere 3 ostane napolnjen do 70 ur v celoti in dobi dobi 3 ure uporabe z 1 minutnim polnenjejem z USB-Type C kablom.

Premijski material in sodobno oblikovanje
Elegantna oblika vključuje drsni kolešček iz obdelanega jekla in oprijemljive silikonske stranske ročice za izjemni otip.

Vnaprej prilagojen za delovanje z aplikacijami
MX Anywhere 3 je popolnoma prilagodljiv v vsaki aplikaciji, ki jo uporabljate - in hitreje boste delali z vnaprej določenimi profili, specifičnimi za aplikacijo.* To velja v Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari in Microsoft Word, Excel in PowerPoint.
*Zahteva programsko opremo Logitech Options, ki je na voljo za macOS in Windows.

Povezava
Povežite do tri naprave in med njimi preklapljajte s pritiskom na gumb. MX Anywhere 3 deluje v sistemih Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS in Linux.*
*Senzor,kolesa in gumbi bodo podprti brez dodajanja dodatnih gonilnikov v OS Chrome in v najbolj priljubljenih distribucijah Linuxa.
Več računalnikov Eden MX 3
MX Anywhere 3 lahko uporabljate z več računalniki hkrati s tehnologijo Flow, tako, da preprosto premaknete kazalec na rob zaslona. Brez težav prenašajte besedilo, slike in datoteke med računalniki - samo kopirajte in prilepite na drugega. *
* Zahteva le programsko opremo Logitech Options, ki je na voljo na macOS in Windows.Barva:: grafit črna
Dodatne lastnosti:: delovanje ali preko Bluetooth ali Unifying sprejemnika: prestavljanje med tremi uparjenimi napravami s pritiskom gumba polna baterija zdrži do 70 dni delovanja, polnljiva Li-Po 500 mAh število gumbov (skupaj): 6 kolešček: Smartshift
EAN koda: 5099206092938
Garancija: 24 mesecev
Lastnosti:: polnljiva baterija, stranski gumbi, Unifying sprejemnik
Ločljivost:: 200-4000 dpi
Masa:: 99 g
Možnost priklopa:: Bluetooth in USB
Povezljivost:: brezžična
Proizvajalec: LOGITECH
Tip:: Laserska
Vsebina paketa:: miška, Unifying sprejemnik, USB-Type C
kabel za polnjenje
Priključki Bluetooth, USB Type-C
Vrsta dodatka Miška
Vrsta povezave Brezžična
Senzor Laserska
Namembnost Vsakdanja uporaba
Dobavljivost na zalogi
Garancija 36 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja