Slušalke Audio-Technica ATH-CKS5TW True Wireless In-Ear, črne

SLU-ATH-CKS5TWBK

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
Audio-Technica ATH-CKS5TW so popolnoma brezžične Bluetooth slušalke, ki se ponašajo z 10-milimetrskima gonilnikoma z dvojno membrano, ki zagotavljata širok zvok z izjemnim basom. Opremljene so z odlično baterijo, nadzornimi tipkami ter mikrofonom s tehnologijo Qualcomm, ki omogoča kristalno čist govor. Za najboljše prileganje poskrbijo priloženi ušesni adapterji in nosilčki.

POPOLNA SVOBODA

ATH-CKS5TW so opremljene s tehnologijo Bluetooth 5, ki zagotavlja kakovostno, popolnoma brezžično povezavo. Ko slušalke vzamete iz škatlice, se samodejno vklopijo in povežejo, ko pa jih pospravite nazaj, se izklopijo in začnejo polniti. Baterija v slušalkah zagotavlja do 15 ur delovanja, v škatlici pa še dodatnih 30 ur. škatlico lahko napolnite preko USB-C vhoda.
IZJEMEN ZVOK

Slušalke so opremljene z 10-milimetrskima gonilnikoma z dvoslojno membrano. Kombinacija trde in mehke membrane zagotavlja čist, širok zvok z izjemnim basom. Zvok je še bolj obogaten zahvaljujoč silikonskim ušesnim adapterjem (velikosti XS/S/M/L), ki se odlično prilegajo vsakemu ušesu in izolirajo zvok iz okolice. Priložena sta tudi 3D ušesna nosilčka, ki omogočata še bolj čvrsto namestitev slušalk v uho.
JASNI KLICI

Slušalke imajo na ohišju vgrajene nadzorne tipke in odličen mikrofon, kar zagotavlja učinkovito opravljanje klicev in upravljanje glasnosti ter predvajanja glasbe. Kakovost klicev je še izboljšana s tehnologijo Qualcomm cVc (Clear Voice Capture).

Lastnosti

Odporne na kaplje (dež, znoj) in prah po standardu IPX2

Podpirajo aplikacijo Audio-Technica Connect, s katero lahko upravljate z nastavitvami slušalk

Kompatibilne s tehnologijo Qualcomm® aptXTM in AAC kodekom

Priloženi ušesni adapterji velikosti XS, S, M in L, 30 cm USB-A v USB-C polnilni kabel, 3D ušesna nošilčka in silikonska obročkaDodatne specifikacije

Baterija: DC 3.7V Li-Ion

Baterija (škatlica): DC 3.7V Li-Po

Tip mikrofona: MEMS, vsesmerni

Doseg povezave: do 10 m

Podprti Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Podprti kodeki: Qualcomm® aptXTM audio, AAC, SBC

Podprte metode zaščite vsebine: SCMS-TPaket vsebuje

Slušalke
ATH-CKS5TW

Ušesni adapterji velikosti XS, S, M in L

30 cm USB-A v USB-C polnilni kabel

3D ušesna nošilčka

Silikonska obročka

Dokumentacija
Vrsta slušalk Ušesne
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.
Brezžične Da

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja