Monitor Eizo ColorEdge CG279X

LED-CG279X

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

2.300,76 €

ali

55,05 € x 48
+150,00 € polog

Načini plačila

pix
Eizo monitor ColorEdge 68.4cm / 27" CG279X


Vgrajen senzor za samodejno kalibracijo vgrajen v sprednji del ohišja se zasuka čez zaslon samo med izvajanjem kalibracije. Senzor deluje celo, ko je monitor v pokončni postavitvi. Eliminira potrebo po dodatnih kalibracijskih napravah.
Pridružena programska oprema ColorNavigator 6 za upravljanje omogoča preprosto kalibracijo. Preprosto izberete željene ali pa v naprej postavljene vrednosti za svetilnost, belo točko in gama nastavitev, programska oprema pa s pomočjo vgrajenega senzorja in look-up tabele ustvari ICC profil v le nekaj minutah.
Preverite, kako različne naprave prikazujejo barve s programsko opremo ColorNavigator 6, ki lahko posnema barvne značilnosti drugih medijskih naprav kot so tablični računalniki, pametni telefoni, presnosniki in drugi LCD/CRT monitorji. S spektrofotometrom prebere emulirane barvne vzorce, kot se prikazujejo na spletnih brskalnikih, in ustvari ICC profil. Uporabite ta profil, da preverite, kako bodo barve videle vaše stranke na svojih napravah.
Podprta programska oprema ColorNavigator NX za nadzor kakovosti, ki omogoča upravljanje licenc uporabnikov ColorEdge monitorjev in obsega kalibracijo, emulacijo, korelacijo vgrajenega senzorja in nastavitve barvnih načinov. ColorNavigator NX omogoča, da se kalibracijske informacije shranijo v monitor, zato ob menjavi računalnika ni potrebna ponovna kalibracija. Prednosti programske opreme lahko najbolje izkoristite ob uporabi z omrežno rešitvijo ColorNavigator Network.
ColorNavigator Network omogoča centraliziran nadzor kakovosti vseh monitorjev z nameščeno programsko opremo ColorNavigator NX. ColorNavigator Network gostuje na varnem strežniku v oblaku, tako da namestitev lastnega strežnika ni potrebna, in administratorjem omogoča, da upravljajo barvne načine, načrtujejo samodejno kalibracijo, urejajo nastavitve licenc in druge nastavitve kar na daljavo.
Natančna reprodukcija barvnega prostora dosega industrijske standarde. Barvne palete Adobe RGB, ISO-coated in US web-coated CMYK barvnih prostorov so reproducirane skoraj v celoti in zagotavljajo natančen prikaz slike.
10-bitni simultani prikaz iz 16-bitne look-up tabele (LUT) ob uporabi DisplayPort ali HDMI vhoda zagotavlja natančno barvno gradacijo in zmanjšanje Delta-E razlike med sosednjimi barvami.
Tovarniško prilagojena gama vrednost vsakega posameznega monitorja. Natančno zmerjene gama vrednosti in uporaba LUT tabele zagotavlja, da so izbrani najbolj primerni odtenki in da se zagotovi najnatančnejša barvna gradacija.
Prikaz se stabilizira v samo 3 minutah. Ne čakajte več 30 minut, da dobite stabilne prikaz svetlosti, barvitosti in odtenkov. ColorEdge CG2420 zagotavlja stabilen prikaz že v 3 minutah po zagonu ne glede na pogoje okoliške svetlobe.
Digitalni barvni izenačevalnik (DUE) preprečuje nihanja svetlosti in barvne nasičenosti na različnih delih zaslona, ki so značilni za LCD monitorje, in zagotavlja 3 ali manj Delta-E barvno razliko.
Odličen prikaz odtenkov v temi.
Ko gledate zaslon iz kota v šibki svetlobi, se temni odtenki običajno zdijo medli zaradi lastnosti LCD prikaza. Monitor ohrani visok kontrastni kvocient tudi pod kotom, kar omogoča, da temni odtenki ohranijo svojo globino.
Uporabniku prijazno oblikovan monitor z izjemno tankim ohišjem, nemotečimi elektrostatičnimi stikali za hitro prilagajanje nastavitev, vgrajenim držalom za enostavno premeščanje ter tremi USB 3.0 vhodni na dosegu roke, ki vključujejo tudi priključek za polnjenje prenosnih naprav, npr. pametnih telefonov.
Podprta I/P (interlace/progressive) konverzija na HDMI vhodu za pretvarjanje prepletenih signalov televizije in videa v progresivne signale za ne migljajoč prikaz.
Minimizirano odbijanje svetlobe in utripanje slike z IPS matriko in tehnologijo za zatemnitev zmanjša utrujenost oči.
Vključen senčnik, ki preprečuje odsev svetlobe iz okolice, se na monitor magnetsko pritrdi - hitro in enostavno.
številni priključki: DisplayPort, HDMI in DVI-D vhod. HDMI vhod omogoča neposredno povezovanje s fotoaparatom, 2 USB priključka pa sočasno povezavo z dvema računalnikoma.
Ergonomski podstavek omogoča prilagajanje višine v razponu 155 mm, nagib, zasuk do 344° in pokončni način delovanja.
Velikost zaslona 27 "
Osveževanje 90 Hz
Priključki DisplayPort, DVI, HDMI, USB Type-C
Ločljivost 2560x1440
Format zaslona 16:9
Vrsta matrike IPS
Odzivni čas 13 ms
Dobavljivost preveri
Garancija 36 mes.
VESA standard 100x100 mm
Ergonomija Nagib zaslona, Vrtenje zaslona, Nastavljiv po višini

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!