Igra The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (PS5)

PS-146302

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Redna cena: 33,32 €

-10% 29,99 €

Načini plačila

pix
Datum izida: 22.10.2021

Po koncu iraške vojne člani posebne enote za iskanje orožij za masovno uničenje najdejo nekaj še bolj smrtonosnega: zasut sumerski tempelj, v katerem je gnezdo starodavnih, smrtonosnih bitij. Podzemsko noč bodo preživeli le tako, da bodo sklenili zavezništvo s sovražniki iz gornjega sveta.Vsako partijo krojijo dogodki iz resničnosti, naj gre za dejstva, zgodbe ali legende. Vsaka igra pripoveduje povsem novo zgodbo, vsebuje nove like in se odvija v novem okolju. Vsaka igra v antologiji The Dark Pictures poskrbi za svežo, kinematografično strašljivo izkušnjo, ki jo je mogoče izkusiti samotarsko ali v večigralstvu. Slednje bogatita opciji Shared Story, kjer je mogoče igro preigrati s prijateljem po internetu, in Movie Night, kjer lahko skupaj lokalno igra pet igralcev, ki si podajajo kontrolnik.
Spustite se v temno brezno: podajte se v podzemni blodnjak in pobegnite bajnim bitjem, ki so si ravnokar našle nov plen.Sovražnik vašega sovražnika je …: se boste trudili predvsem za lastno preživetje ali pa boste odmislili strahove in osebne zamere ter se borili za skupno dobro?Ne igrajte sami: igrajte po internetu s prijateljem ali lokalno v skupini do petih, delite zgodbo in pametno sodelujte, da boste rešili zasedbo …
Dobavljivost preveri
Platforma Playstation 5

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!