Družabna igra Catan Junior

IG-CATAN-JR

na zalogi

Redna cena: 32,99 €

-6% 30,99 €

Načini plačila

pix
catan1.jpg

Ena najboljših iger vseh časov je sedaj prirejena za otroke!

Za 3 ali 4 male gusarje, starejše od 6 let

Kdo še ni slišal za svetovno uspešnico avtorja Klausa Teuberja »Naseljenci otoka Catan«? S to izdajo za najmlajše, ki na preprost način ohranja vse kvalitete svojega starejšega brata, bodo končno prišli na svoj račun tudi najmlajši katanski navdušenci.

Najslavnejši otok vseh časov bodo odslej lahko naseljevali tudi brez pomoči staršev.Igralci so gusarji, ki si želijo povsod po otokih urediti svoja skrivališča. Toda, kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo: en igralec nujno potrebuje sabljo, drugemu manjka vreča zlata.


To pomeni menjavo, kajti le z njo bo omogočena gradnja naslednjega tabora. Nihče nima potrebne opreme? Mogoče pa jo lahko kupimo na tržnici? Tudi ne?


No, potem preostane še klic na pomoč papagaju Kokiju, ki s svojimi uslugami z veseljem stoji ob strani vsakemu malemu gusarju. Vendar pozor! Po otokih straši tudi duh strašnega gusarja, ki se zelo trudi igralcem zagreniti življenje...


Do zdaj je bil užitek ob naseljevanju otoka Catan prihranjen samo za igralce, starejše od desetih let. Zdaj pa bodo morali le-ti lepo prositi male gusarje, da bodo smeli igrati z njimi. Kajti – kljub temu, da so pravila enostavnejša in liki bolj otroški, je avtorju Klausu Teuberju (očetu Catana) uspelo ohraniti genialni mehanizem igre, njeno večplastnost in zabavnost skoraj nespremenjene. To je izjemno dobra otroška igra, ki jo bodo vzljubili tudi vsi tisti, ki se s Catanom doslej še niso srečali.


Igra je za tri ali štiri igralce, starejše od šestih let, ki se bodo ob njej zabavali približno pol ure.

catan2.jpg
catan3.jpg

Vsebina:

  • Obojestranska igralna plošča
  • 32 ladij, 28 gusarskih taborov, Bradko Duh, 119 igralnih kart
  • Tržnica za menjavo opreme, 4 gradbene kartice, 4 pristaniške kartice
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Družabna igra Catan Junior

Družabna igra Catan Junior

Napiši mnenje