Družabna igra 6 vzame!

IG-6VZAME

na zalogi

10,49 €

Načini plačila
Anni Premium zaščita
Vaš cilj je, da med igro ne 'pokasirate' nobene karte. Kajti vsaka karta, ki jo morate pobrati, vam prinaša za vsakega vola po eno negativno točko. Zmagovalec pa je tisti, ki ima po več krogih najmanj volov v svoji čredi, torej najmanj negativnih točk!
Igra z zelo preprostimi pravili, ki jih hitro osvojite, potem pa se začne pravi strateški boj. Predvideti morate namreč, kako bodo igrali vaši nasprotniki. Igra, kjer do deset igralcev igra istočasno in jim ni treba čakati na druge.

V igri '6 vzame!' vsi igralci igrajo istočasno. Vsak izbere eno karto iz roke in jo zakrito položi na mizo predse. Šele ko zadnji igralec izbere svojo karto, vsi igralci razkrijejo karte.

Kdor je izbral karto z najnižjo vrednostjo, začne z igro. Karto priloži v eno od 4 vrstic, nato sledi tisti z drugo najnižjo karto, itd., dokler tudi najvišja karta v tej rundi ne konča v eni od vrstic. Igralci vedno prilagajo karte eden za drugim.
In ves postopek sledi še devetkrat, dokler v deseti rundi igralci ne odložijo še zadnje desete karte iz roke.

Več je igralcev, bolj je igra nepredvidljiva. In čeprav se zdi, da je igra odvisna od sreče, je pravzaprav zelo strateška.
Vsekakor zelo zabavna igra, polna preobatov, v kateri lahko tudi 'znalci' izpadejo kot 'neznalčki'.

Če pa se vam vseeno zdi preenostavna, obstajajo tudi dodatna pravila za 'profesionalce'

Igra za 2 do 10 igralcev, starih 8 ali več let, čas igranja 30 - 45 minut.

Vsebina:

104 karte s številkami od 1 do 104.

TO VSEKAKOR NI IGRA ZA ZABITE VOLE.
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja