Prenosni zvočnik Fresh n Rebel BOLD X, Bluetooth, moder

ZV-316775

na zalogi

*PPC: 34,90 €

59,99 €

ali

10,98 € x 6

drsnik za število obrokov

Načini plačila
Anni Premium zaščita
Rockbox Bold X je s svojimi zaobljenimi robovi, tanko zasnovo in organsko obliko prijeten in ga je enostavno prenašati s seboj. Je zelo ploščat in se prilega vsakemu žepu ali torbici. Ne glede na to, kako pustolovski je vaš cilj, Bold X lahko vzamete res kamorkoli, je popolnoma vodoodporen (IPX7), zato ga, če se umaže, lahko preprosto očistite pod vodovodno pipo.

Ko imate 2 zvočnika Rockbox Bold X, se začne prava zabava! Z načinom Double Fun Mode lahko brezžično povežete 2 zvočnika in najljubše skladbe poslušate v stereo načinu. Baterija zvočnika Rockbox Bold X omogoča do 8 ur predvajanja. Če je prazna, jo lahko popolnoma napolnite v samo 2 urah.
Bold X zagotavlja kristalno čist zvok, globoke base in neverjetno moč, ki vam bodo omogočili, da boste v glasbi uživali na veliko. Je majhen in tanek, vendar ima moč veliko večjega zvočnika. Zvočnik je vodoodporen in izdelan iz trpežne tkanine. Skupaj z gumijastim odbijačem je zvočnik Bold X vedno zaščiten, kamor koli ga boste odnesli. Rockbox Bold X ima vgrajen mikrofon, ki vam omogoča, da zvočnika ne uporabljate le za poslušanje glasbe, temveč tudi za prostoročno telefoniranje. Dober način, da povabite prijatelje na zabavo!

Tehnične lastnosti:
Bluetooth, Audio IN port (3.5 mm), vodoodporen (IPX7), Double Fun Mode, vgrajen mikrofon, DC vhod: 5V/1A max. (Micro USB)
Dimenzije: 160 x 95 x 38 mm
Teža: 320 g
Barva: modra
Priključki Avdio, Micro USB
Vrsta dodatka Zvočnik
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja