Miška Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming, bela

MI-106992

2 dni

*PPC: 72,00 €

59,99 €

ali

10,98 € x 6

drsnik za število obrokov

Načini plačila
Anni Premium zaščita
aa.jpg

Robustna gamerska miška

Logitech G305 je lahka gamerska miška, ki se ponaša z izjemno odzivno in robustno LIGHTSPEED brezžično povezavo. Opremljena je s šestimi programabilnimi gumbi in natančnim HERO optičnim senzorjem z ločljivostjo do 12.000 DPI. Zaradi ekstremne energijske učinkovitosti miška z eno AA baterijo zagotavlja do 250 ur aktivne uporabe.

aaa.jpg

HERO senzor

HERO je revolucionaren optični senzor, ki ga je Logitech zasnoval z namenom odlične natančnosti in konsistence. Prinaša ločljivost 200-12.000 DPI in izjemno energijsko učinkovitost. Na notranji spomin G305 lahko shranimo do 5 profilov z do 5 nivoji DPI

aaaa.jpg

LIGHTSPEED povezava

G305 se ponaša z robustnim sistemom brezžične povezave LIGHTSPEED Wireless, ki dosega rezultate žične povezave. Zaradi popolnoma optimizirane zasnove strojno-programske opreme, vezja, senzorja in antene zmore G305 podatke računalniku pošiljati vsako milisekundo (frekvenca poročanja 1000 Hz).

aaaaa.jpg

250 ur baterije

HERO senzor in LIGHTSPEED povezava prinašata ekstremno energijsko učinkovitost. Z le eno AA baterijo bo miška delovala kar do 250 ur. Če v programu Logitech G HUB izberete način Endurance Mode, bo baterija zadostovala za do 9 mesecev. G HUB in indikatorska lučka na G305 vas bosta opozila na 15% preostale baterije.

aaaaaaaaaaaa.jpg

Vzdržljiva in kompaktna

Izjemno robustna, kompaktna in lahka - tehta le 99 gramov. 6 programabilnih gumbov, nastavljivih v Logitech G HUB. Pričakovana življenjska doba glavnih gumbov je 10 milijonov klikov. Glavna gumba (levi, desni) sta vzmetena, kar zmanjša potrebno silo pritiska. Zelo majhen USB sprejemnik, ki ga lahko pospravite v predalček v miški. Nogice iz materiala PTFE zdržijo do 250 kilometrov drsenja.

Priključki USB
Vrsta dodatka Miška
Vrsta povezave Brezžična
Senzor Optična
Namembnost Igričarska
Dobavljivost 2 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja