Miška Logitech G102 LIGHTSYNC, modra

MI-106165

na zalogi

Redna cena: 31,95 €

-6% 29,90 €

Načini plačila

pix

LOGITECH G102 LIGHTSYNC je več kot miška. Naredite več z G102 gaming miško, ki jo krasi LIGHTSYNC tehnologija z gaming razrednim senzorjem in 6 programabilnih tipk.

 LIGHTSYNC omogoča izbiro med živahnimi animacijami, nastavitvami, ki temeljijo na igrah in medijih ali pa programirajte svojo in izbirajte med približno 16,8 milijoni barv. Za napredne funkcije je potrebna programska oprema Logitech G HUB. Prenesite brezplačno s strani LogitechG.com/downloads.

 Lahka prilagoditev

G102 miško je možno v celoti sinhronizirati z drugo opremo Logitech G LIGHTSYNC. Izberite eno barvo, zružite tri, izberite prednastavljeno zabavno animacijo ali ustvarite svojo.

 Dinamično vzorčenje zaslona

 Nastavite osvetlitev na Screen Sampler, da se sinhronizira z zaslonom. Nastavite miško tako, da se odziva na premike barv v igrah, filmih in še več.

 Avdio Vizionar

Predvajajte glasbo, filme, igre - resnično kateri koli zvok - in G102 bo utripal barve v ritmu. Prilagodite ravni in barve, da bo plesna zabava povsem vaša.

 

 Klasična zasnova s šestimi gumbi zagotavlja udobje in samozavest, tako da lahko raziskujete ter uživate v igranju kot želite. Uporabite programsko opremo Logitech G HUB, da gumbom dodelite ukaze, nadzornike sistema ali vezave tipk med igrami in poenostavite igranje.


Barva:: modra

Dimenzije:: 116,6 x 62,15 x 38,2 mm

EAN koda: 5099206089211

Garancija: 24 mesecev

Lastnosti:: gaming, programabilne tipke, RGB, stranski gumbi

Ločljivost:: 200 - 8,000 DPI

Masa:: 85 g

Možnost priklopa:: USB

Povezljivost:: žična

Proizvajalec: LOGITECH

Tip:: Optična

Priključki USB 3.0
Vrsta dodatka Miška
Vrsta povezave Žična
Senzor Optična
Namembnost Igričarska
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!