Miška brezžična Ugreen, tiha, lahka, črna, 90372

MI-320216

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

*PPC: 15,25 €

12,20 €

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
Brezžična miška UGREEN je tanka in tiha miška, ki deluje na 2.4GHz s 4000 DPI in zaradi naprednega čipa omogoča delovanje do 18-mesecev z eno baterijo (ni priložena).
je majhne in ploščate oblike ter tako zelo prenosniljiva in primerna za prenosni računalnik, računalnik, Chromebook, MacBook, itd...Lastnosti:
BARVA: ČRNA4 nastavljive ravni DPI:
Spremenite ravni DPI brezžične miške med 1000/1600/2000/4000, da izpolnite svoje posebne potrebe po večji občutljivosti.
Natančno obnovite gibe pri hitrem delovanju, kot nalašč za zaslon 4K/8K HD.Izjemno tiha miška:
Ta tiha brezžična miška za prenosni računalnik z brezšumno zasnovo je izjemno tiha, ne glede na to, ali kliknete gumb, se pomikate ali premikate miško, je idealna miška za računalnik, konferenčno sobo, kavarno, knjižnico, spalnico.Tanka in udobna zasnova:
Sprejemnik USB je priročno shranjen v tanko ohišje miške, zaradi izjemno tankih in lahkih funkcij pa je miška USB priročna za prenašanje ali potovanje.
Ergonomsko oblikovan za celodnevno udobje v roki.Dolga življenjska doba baterije:
Napreden procesni čip z inteligentno tehnologijo za varčevanje z energijo brezžični miški omogoča delovanje do 18 mesecev.Opomba: PC miško napaja baterija 1AA (ni vključena).široka združljivost:
Ta prenosna miška je enostavno združljiva z Windows7/8.1/10/11/XP, macOS, Linux, Chrome OS, Android. Deluje s prenosnikom, računalnikom, Chromebookom, Macbookom, tablico, prenosnim računalnikom in drugimi. Opomba:
1. Samo 2,4 G USB povezava, brez Bluetooth za računalniške miške.
2. Sprejemnik USB je shranjen v brezžični miški. Odprite pokrov, nahaja se poleg reže za baterijo.
Vrsta dodatka Miška
Vrsta povezave Brezžična
Senzor Optična
Namembnost Vsakdanja uporaba
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja