Slušalke Sennheiser HD 560S

SLU-111495

2 dni

*PPC: 199,95 €

127,03 €

ali

11,98 € x 12

drsnik za število obrokov

Načini plačila
Anni Premium zaščita
Sennheiser HD 560S so audiofilske slušalke odprtega tipa, ki prinašajo izjemno natančen referenčni zvok. Pod kotom nameščena gonilnika v slušalkah
ustvarita optimalno trikotno postavitev poslušanja, kot jo najdemo v studiih s Hi-Fi zvočniki. Pri HD 560S ni kompromisa niti pri udobju - tega zagotavljata mehki ušesni blazinici iz velurja in odprti ohišji slušalk, ki poskrbita za dobro zračenje.

NATANČEN ZVOK
HD 560S prinašajo izjemno natančen referenčni zvok, ki audiofilom omogoča A/B primerjavo ojačevalnikov, zvočnih kartic, formatov zapisa zvoka ipd. Celoten frekvenčni spekter je enakomerno zastopan. Magneta gonilnikov nudita visoko učinkovito moč, njun prefinjen sistem dušenja pa upravlja zračenje - ta kombinacija se odraža v bolj globokem basu in omilitvi popačenja zvoka.


ODPRTI TIP SLUšALK
HD 560S imajo odprto zasnovo slušalk, kar zagotavlja naravno propagacijo zvočnih valov. Gonilnika, nameščena pod kotom s tehologijo E.A.R. (Ergonomic Acoustic Refinement), ustvarita optimalno trikotno postavitev poslušanja, kot jo najdemo v studiih s Hi-Fi zvočniki. Tako ni potrebe po zvočni izolaciji sobe, v kateri poslušamo, ampak iz HD 560S takoj slišimo nevtralen zvok, ki je neodvisen od prostora.

VRHUNSKO UDOBJE
Čeprav so HD 560S glede zvoka narejene po vzoru priljubljenih HD 660S, pa je udobje bolj podobno ultra-lahkim HD 599. Izdelane so tako, da jih skoraj ne boste občutili na glavi. Ušesni blazinici iz velurja sta izjemno mehki, zahvaljujoč odprtim posodicam slušalk pa je poskrbljeno tudi za odlično zračenje. Ušesa tako ne bodo nikoli postala vroča.


Paket vsebuje
Slušalke Sennheiser HD 560S
Kabel s 6,3 mm konektorjem (3 m)
6,3 mm v 3,5 mm adapter
Dokumentacija
Priključki 6,3 mm analogni, 3,5 mm analogni
Vrsta slušalk Naglavne
Dobavljivost 2 dni
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja