Slušalke HAVIT Gamenote, HV-H2007U

SLU-351689

2 dni

*PPC: 39,50 €

27,28 €

Načini plačila
Anni Premium zaščita
Gaming slušalke Havit H2007UHavit H2007U slušalke so odlična izbira za vsakega igričarja, ki ne ceni samo kakovosti zvoka, temveč tudi udobje med igranjem.
Slušalke so opremljene s 40 mm zvočniki, ki vas popeljejo v središče dogajanja in vam omogočajo, da slišite vsako podrobnost. Visoko občutljiv mikrofon omogoča jasno ekipno komunikacijo med igro, medtem ko njihova ergonomska oblika in udobni ušesni nastavki zagotavljajo udobje tudi med dolgimi igralnimi sejami.Odkrijte vsako podrobnost zvoka
Potopite se v osupljiv zvok s Havit H2007U! Slušalke s 40-milimetrskimi gonilniki zagotavljajo izjemno zvočno izkušnjo, saj zagotavljajo realistične zvočne učinke med igranjem iger ter natančne visoke in nizke tone za ljubitelje glasbe. Ne glede na to, ali ste sredi vročih igričarskih spopadov ali se preprosto sprostite ob svojih najljubših melodijah, te slušalke zagotavljajo, da boste slišali vse do najmanjše podrobnosti.Naj vas vaš glas vodi do zmage
Zdaj lahko svobodno komunicirate s prijatelji med igranjem! Slušalke H2007U imajo vgrajen visoko občutljiv mikrofon, ki zagotavlja, da se vaš glas sliši in je jasen tudi v najbolj intenzivnih trenutkih igranja. Enostavno usklajujte svoja dejanja, izmenjujte ključne informacije in dosegajte uspeh v katerem koli igranju s polnim potencialom svoje ekipe.Specifikacije:
Model: H2007U
Barva: Črna
Vrsta povezave: Žična - USB
Dolžina kabla: 2,5 m
Pretvorniki: 40 mm
Frekvenčni odziv: 20Hz-20kHz
Občutljivost: 125 dB
Mikrofon: ∅ 4 x 1,5 mm
Teža: 461 g
Priključki USB
Vrsta slušalk Z mikrofonom, Naglavne, Igričarske
Dobavljivost 2 dni
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja