NAS Synology Flash FS-3600

NAS-313583

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

*PPC: 11.607,98 €

11.151,49 €

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
FlashStation 3600 je namenjen velikim podjetjem, kjer je obdelava podatkov z bliskovito hitrostjo še posebej pomembna. FS3600 je združljiv z različnimi blagovnimi znamkami zmogljivih diskov SAS SSD kot tudi bolj popularnih SATA SSD in tako uporabnikom nudi večjo prilagodljivost glede na finančne zmožnosti. Je izjemno zanesljiv in stroškovno učinkovit, predvsem pa zmogljiv. Opremljen je z naborom poslovnih programov za velika poslovna okolja in je idealna izbira za analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in za delo z zahtevnimi baznimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati kratke zakasnitvene čase (latency).

- Poganja ga Intelov 8-jedrni Xeon procesor s 16 GB DDR4 ECC RDIMM (razširljiv na 128 GB).
- Dva vgrajena 10GbE-T mrežna vmesnika, ki podpirata dodatno priključitev 10GbE / 25GbE / 40GbE mrežnih kartic z iSCSI preko RDMA.
- Rešitev za virtualizacijo, ki vključuje VMware, Citrix, Hyper-V in OpenStack integracijo.
- Napreden datotečni sistem Btrfs, ki omogoča izdelavo 65.000 varnostnih kopij na zunanje strežnike in 1.024 na skupno mapo.

Podprt s 5 letnim jamstvom.
Procesor Intel Xeon
Priključki LAN, USB 3.2, Expansion
Velikost diska 3,5 "
Pomnilnik NAS 16 MB
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja