IP kamera Anker Eufy, T8410322

VID-111611

2 dni

64,65 €

ali

11,90 € x 6

drsnik za število obrokov

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
Napredna umetna inteligenca: AI na napravi takoj ugotovi kdo je prišel pod njen nadzor. Naj bo človek ali hišni ljubljenček.Ključ je v podrobnostih: Oglejte si vse dogodke v jasni 2K ločljivosti, da boste natančno videli, kaj se dogaja v vašem domu. Nič več zamegljenih in nekvalitetnih posnetkov.
Pametna integracija: Za popoln nadzor povežite svoj set notranji kamer z Apple HomeKit, Googlovim pomočnikom ali Amazon Alexo. (Združljivost HomeKit bo na voljo pred sredino septembra 2020)Samodejno sledenje gibanju: Ko zazna gibanje, kamera samodejno sledi in sledi premikajočemu se objektu.Vaša zasebnost je na prvem mestu: Vsi posnetki so shranjeni na lokalni bazni postaji. Mreža je zavarovanja z 256 bitno enkripcijo. In to je samo začetek pri naši zavezanosti, da izboljšamo vašo varnosti in varnost vaše družine.Vedno na tekočemAI vas opozori ko je glasnost v prostoru presežena in kdaj kdo potrebuje vašo dodatno pozornostTakojšnja zaznavaTako ko kamera zazna gibanje bo začela snemati in vam poslal potisno sporočilo.Cone nadzoraPrejmite samo sporočila, ki jih potrebujete. Nastavite cone snemanja in nadzora.Nočni vidOhranite nadzor tudi v slabih svetlobnih pogojih.Dvosmerna komunikacijaPogovarjajte se preko kamere v realnem času preko vgrajenega mikrofona in zvočnika.Takojšna potisna sporočilaPrejmite potisna sporočila takoj ko pride do dogodka.Oblak in interni spominShranite vaše podatke na lokalni disk ali na oblak.Spremljanje dogodkovKo kamera zazna gibanje bo začela gibanju samodejno tudi slediti.Lastnosti:Mere: 75x75x108mm
Teža: 217g
Napajanje: 5V/2A DC
Vhod: microUSB
Naklo: 360° horizontalno, 90° vertikalno
Resolucija: 2K
Vidni kot: 125°
Slikovni senzor: 1/2.7 CMOS
Nočni vid: 8 IR LED diod, doseg do 10 m
WDR: da
Kodiranje: H.265/H.264
Zoom: 8x
Mikrofon in zvočnik: da
Alarm: da
24/7 snemanje: da (potrebujete spominsko kartico)
Snemanje dogodkov: da
Shranjevanje podatkov: lokalno, do 128 GB; oblak; NAS
Wi-Fi: samo 2.4GHz
Kompatibilni sistemi: IOS 10.2 in Android 6.0 ali novejši
Samo za notranjo uporabo

V kompletu: 1x kamera, 1x USB adapter, 1x USB kabel (2m), 1x nastavek za montažo, 1x set vijakov
Uradna stran proizvajalca:
https://www.eufylife.com/products/variant/indoor-cam-2k-pan-and-tilt/T8410121
Brezžične povezave WLAN
Priključki Micro USB 2.0
Ločljivost senzorja 1 MP
Dobavljivost 2 dni
Garancija 18 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja