Monitor Philips 172B9T

LED-172B9T00

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Redna cena: 379,53 €

-4% 363,79 €

ali

11,68 € x 36

Načini plačila
pix
1.png

SmoothTouch

Philipsov zaslon ima vgrajeno tehnologijo projicirne kapacitivnosti za zaznavanje do 10točk in se ponaša s tekočo odzivnostjo. Zdaj lahko v popolnosti izkoristite nove zmogljivosti aplikacij za upravljanje z dotikanjem in oživite svoje starejše aplikacije. Z 10 prsti tipkajte na zaslonu ali s prijatelji igrajte vznemirljive interaktivne igre. Interaktivno sodelujte s sodelavci ali sošolci in povečajte svojo produktivnost in učinkovitost.

2.png

SmartContrast

SmartContrast je Philipsova tehnologija, ki analizira prikazano vsebino ter samodejno prilagaja barve in nadzira intenzivnost osvetljenega ozadja ter tako dinamično izboljša kontrast za najboljši prikaz digitalnih slik in videoposnetkov ter za igranje iger, kjer se prikazujejo temni odtenki. Ko izberete varčevalni način, se kontrast prilagodi, osvetljeno ozadje pa se natančno nastavi za ustrezen prikaz vsakodnevnih pisarniških aplikacij in nižjo porabo energije.

3.png

Način zmanjšanja modre svetlobe

Raziskave kažejo, da lahko ultravijolični žarki poškodujejo oči, enako pa lahko to povzročijo tudi kratkovalovni žarki modre svetlobe iz zaslonov LED in sčasoma vplivajo na vid. Philipsov način zmanjšanja modre svetlobe, ki je bil razvit za prijetno počutje, uporablja tehnologijo pametne programske opreme za zmanjšanje škodljive kratkovalovne modre svetlobe.

Specifikacije monitorja

Diagonala zaslona 17"/43,2cm
Tip zaslona TFT-LCD (TN)
Razmerje stranic 5:4
Največja ločljivost 1280 x 1024
Odzivni čas 1 ms
Kontrast 1000:1
Svetilnost 250 cd/m2
Vidni kot (horizontalno/vertikalno) 170o/160o
Število barv 16.7M
Priključki DVI, HDMI, VGA, DisplayPort, USB 3.1
Zvočniki 2 W x 2
Barva Črna
Poraba 10.3W
Prilagodljivost Nastavljiv po višini, nagib zaslona
Možnost stenske namestitveVESA 100x100 mm
Ostalo Kaj je v škatli? Monitor s stojalom, Kabli: Kabel D-Sub, kabel HDMI, kabel DP, kabel USB-A v B, zvočni kabel, napajalni kabel, Uporabniška dokumentacija, Nastavek: 1x Pisalo na dotik (črno)
Velikost zaslona 17 "
Osveževanje 60 Hz
Priključki DVI, HDMI, VGA, DisplayPort, USB 3.1
Ločljivost 1280x1024
Format zaslona 5:4
Vrsta matrike TN
Odzivni čas 1 ms
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.
VESA standard 100x100 mm
Ergonomija Nastavljiv po višini, Nagib zaslona
Vgrajeni zvočniki Da

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!