Igra The Medium (PS5)

PS-146304

2 dni

Redna cena: 55,55 €

-10% 50,00 €

ali

16,86 € x 3

Načini plačila

pix
Datum izida: 03.09.2021

The Medium je tretjeosebna psihološka grozljivka s patentiranim igranjem v dveh realnostih hkrati in glasbeno spremljavo, ki sta jo zložila Arkadiusz Reikowski ter Akira Yamaoka. Odkrijte temačno skrivnost, ki jo lahko reši samo medij. Odpotovali boste v odročno komunistično počitnikovališče na Poljskem in z edinstvenimi psihičnimi sposobnostmi razkrili neprijetne skrivnosti. Reševali boste uganke, ki temeljijo v obeh realnostih, preživeli srečanja z zlonamernimi duhovi in istočasno raziskovali dve dimenziji.

Postanite medij: vihteli boste samosvoje psihološke sposobnosti, ki pritičejo le nadarjenim, potovali med resničnostima in z izstopanjem iz telesa brskali po krajih, kamor telo ne more.
Zaglejte, kar je skrito: potopili se boste globoko v zrelo pripoved, v kateri ni črno-bele moralnosti, so pa številne skrite plati.
Igrajte v dveh svetovih hkrati: samosvoje igranje omogoča istočasno udejstvovanje v dveh realnostih. Z interakcijo med njima boste reševali uganke, odpirali nove poti in prebujali spomine na davne dogodke.Vstopite v temno realnost, ki so jo navdihnila dela Beksińskega: Mediumov svet duhov je temno zrcalo naše realnosti, temačen in neprijeten kraj, kjer naša nekaznovana dejanja, zlobni vzgibi in gnusne skrivnosti dobijo obliko. Avtorji so se pri ustvarjanju sveta zgledovali po delih poljskega distopičnega nadrealističnega slikarja Zdzisława Beksińskega, ki je mednarodno znan po svojih edinstveno srhljivih, takoj prepoznavnih slikah.
Glasba Yamaoke in Reikowskega: srhljivo in moreče vzdušje pomaga ustvarjati glasba Akire Yamaoke in Arkadiusza Reikowskega. Yamaoka-san je legendarni japonski skladatelj, znan po delu na seriji Silent Hill, medtem ko je Reikowski nominiranec za nagrado Hollywood Music in Media, ki je delal na znamenitih grozljivih igrah, kot so Blair Witch, Layers of Fear in Observer.
Dobavljivost 2 dni
Platforma Playstation 5

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!