Igra Little Nightmares II (Xbox One)

IG-XB45897

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

*PPC: 24,99 €

21,08 €

Načini plačila

+darilo čokolada

Pri nakupu izdelkov do 200 eur prejmete manjšo čokolado, pri nakupu nad 200 eur pa veliko čokolado.

*Vsak kupec lahko prejme eno čokolado dnevno.
Anni Comfort zaščita
Little Nightmares 2 je presenečenj polna pustolovska igra, v kateri igrate kot deček Mono. Mono je ujet v svetu, ki ga je popačil signal iz oddaljenega stolpa, in tja se odpravi v družbi dekleta v rumeni pelerini. A še preden bo razkril temne skrivnosti stolpa in rešil dekle grozljive usode, bosta oba deležna številnih groženj, ki so jima jih pripravili prebivalci te dimenzije. Si upate podati v drugo zbirko malih mor?
Dobrote:


VZNEMIRLJIVA TESNOBNA ODPRAVA, OB KATERI BOSTE DOBILI KURJO POLT


Dečka in dekle bosta na poti srečala nove prebivalce, ki jima bodo motili korak in spanec. Prelisičiti bosta morala sadističnega Učitelja, preživeti srečanje s krvoločnim Lovcem in se prebiti mimo drugih bitij, ki koreninijo v zlu.


FANTASTIČEN GROZLJIV SVET, KI GA PAČI SIGNAL IZ SIGNALNEGA STOLPA


Pobegniti boste morali iz sveta, ki gnije od znotraj. Pot vas bo povedla iz strašljivega gozda v nagnusna šolska poslopja in tja do groznega Signalnega stolpa, od koder izvira zlo, ki se širi skozi ekrane po vsem svetu.


PREBUDITE SPEČE JUNAŠKO DETE V SEBI IN REŠITE SPREMLJEVALKO PRED TEMO


Dekle bledi in njeno edino upanje je, da jo Mono popelje v Signalni stolp. V morastem svetu je deček njen edini žarek upanja. Vam bo uspelo zbrati dovolj poguma, da se boste otresli mučiteljev in sodelovati z dekletom, s katerim bosta skupaj razvozlala tajinstveno nrav Signalnega stolpa?
Dobavljivost preveri
Platforma Xbox One

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja