Grafična kartica PALIT GeForce RTX 3060 Ti Dual 8GB

GK-109058

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Redna cena: 1.485,74 €

-13% 1.287,64 €

ali

55,47 € x 24
+100,00 € polog

Načini plačila

pix
PALIT GeForce RTX 3060 Ti Dual grafično kartico poganja arhitektura NVIDIA Ampere. Zgrajena je z izboljšanimi jedri RT in Tensor, novimi pretočnimi večprocesorji in hitrim pomnilnikom G6.
Barvno osvetlitev RGB LED lahko spreminjate v skladu s temperaturo. Temperaturo lahko zlahka prepoznamo po različnih barvah glede na zunanji videz grafične kartice. Igralci lahko izbirajo med 16,8 milijona barv, ki ustrezajo lastnemu slogu in željam.

0-dB tech
Med uporabo večpredstavnostne aplikacije in splošnimi obremenitvami je grafika neslišna. Delovni ventilatorji se oglasijo samo pri delu z večjimi obremenitvami.
Palitov novi ThunderMaster je temeljito nadgradil prejšnjo različico. Ima bolj uporabniku prijazen vmesnik in bolj prilagojene nastavitve. Z ThunderMaster lahko nadzorujete svojo grafično kartico od nastavitve overclockinga, hitrosti ventilatorja do LED učinka. Stanje GPU lahko spremljate tudi s pripomočkom ThunderMaster.
Nadgradite vaše oddajanje vsebine z neverjetno grafiko in gladkim pretočnim predvajanjem v živo. Kodiranje in dekodiranje strojne opreme naslednje generacije združujeta, da v izjemnih podrobnostih pokažete vse svoje najboljše trenutke. Popolnoma nova aplikacija NVIDIA Broadcast popelje vaše prenose v živo na novo raven z zmogljivimi zmožnostmi umetne inteligence za izboljšanje kakovosti zvoka in videa z učinki, kot so navidezno ozadje, samodejni okvir spletnega fotoaparata in odstranjevanje šuma mikrofona. Grafični procesorji GeForce RTX 30 Series zagotavljajo zmogljivost in kakovost slike, ki sta vaši publiki vsakič najboljši.
NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si gladko igranje brez prekinjanja s hitrostjo osveževanja do 240 Hz, HDR in še več. To je vrhunski igralni zaslon in oprema za navdušence igralcev iger.

Dimenzije:: 247x120x40mm
Dodatno napajanje: 1x 8-pin
EAN koda: 4710562242263
energijski_razred: No
Garancija: 24 mesecev
Grafični pomnilnik:: 8 GB GDDR6
Grafični procesor:: GeForce RTX 3060 Ti
Hladilnik: iCX3 Cooling
Izhodi:: 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4a
Jedro: CUDA
Pomnilniško vodilo: 256bit
Proizvajalec čipovja:: NVIDIA GeForce
Proizvajalec: PALIT
Število procesorskih enot: 4864
Takt pomnilnika:: 14 Gbps
Takt procesorja:: 1410 MHz, 1665 MHz Boost
Vodilo:: PCI Express 4.0
Grafična kartica GeForce RTX
Proizvajalec GPU Nvidia
Pomnilnik GPU 8 GB
Priključki HDMI, DisplayPort
Vodilo PCIe
Dobavljivost preveri
Frekvenca GPU do 1665 MHz

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!