Družabna igra The Crew

IG-CREW

na zalogi

14,99 €

Načini plačila
Anni Premium zaščita
Znanstveniki trdijo, da je na robu našega osončja skrivnosten planet. Toda kljub vsem naporom jim do sedaj še ni uspelo najti trdnega dokaza za njegov obstoj. Pridružite se vznemirljivi vesoljski dogodivščini s ciljem, da potrdite ali ovržete teorije. So teorije le gola znastvena fantastika ali pa boste v resnici odkrili Deveti planet?

V tej igri s kartami morate izpolniti 50 različnih misij, medtem ko potujete skozi naš sončni sistem.
Ampak - predpogoj za uspeh je timsko delo. Da bi premagali vse izzive in dosegli cilje, bo sporazumevanje bistvenega pomena – toda v vesolju so stvari lahko bistveno bolj zapletene, kot bi pričakovali...

The Crew je igra sodelovanja, igra jemanja štihov in izpolnjevanja misij za 3 do 5 igralcev, starejših od 10 let.
Vsi igralci zmagajo skupaj ali izgubijo skupaj – samo če je vsak od njih uspešen in si med igro pomagajo, bodo lahko izpolnili vse misije in zmagali.

Popotovanje obsega 50 misij, pri vsaki veljajo prav posebni pogoji za zmago. Misije lahko igrate eno za drugo kot enotno zgodbo, lahko pa tudi po svoje, ne po vrsti, kot narekuje zgodba, če vam to bolj odgovarja. Prvih nekaj misij redko vzame več kot 5 minut, da jih izpolnite. Toda vsaka naslednja je težavnejša in potrebovali boste več časa, da jo uspešno zaključite.

Vse karte so razdeljene med posadko (igralce). Nato vsak igralec po vrsti vrže eno karto iz roke na sredo mize. Igralec, ki igra s karto z najvišjo vrednostjo, pobere štih, vendar samo če je igral barvo na barvo.
Karte so petih barv: roza, modra, zelena, rumena in karte 'Raketa' - adut. Igrati barvo na barvo pomeni, da mora vsak igralec igrati s karto iste barve, kot jo je izbral prvi igralec. Samo če nima karte te barve, potem lahko igra s karto druge barve.

Pri izpolnjevanju misije ni važno, da poberete največ štihov. Šteje namreč, da prave štihe poberete ob pravem času.

IGRA S KARTAMI, V KATERI MORATE SODELOVATI S SOIGRALCI.

Vsebina:
45 velikih (igralnih) kart
36 kart v 4 barvah
4 karte 'Raketa'
5 kart 'Opomnik'
36 malih kart (karte 'Naloga')
16 žetonov
10 žetonov 'Prioriteta'
5 žetonov 'Radijska zveza'
1 žeton 'Signal za pomoč'
1 poveljniška figurica
1 pravila igre / ladijski dnevnik
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja