Zunanji Blu-Ray zapisovalnik Verbatim External Slimline Blu-Ray Writer (43890)

DBRUSB-VB-43890

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
1.png

Zunanja Blu-Ray enota

Blu-ray diski hitro postajajo znani kot najboljši izdelki za arhiviranje dragocenih podatkov, saj imajo široko paleto združljivosti, veliko zmogljivost in izjemno dolgo življenjsko dobo izdelka v primerjavi s trdimi diski in magnetnimi trakovi. Na žalost se vse več prodajalcev prenosnih računalnikov odloča, da v svoje prenosnike je vgrajuje optične enote, saj s tem pridobijo na tankosti prenosnika. Verbatim ima rešitev z zunanjim Slimline Writer Blu-ray pogonom.

2.png

Ne izgubite podatkov

Ta majhna naprava je tisto, kar potrebujete če imate prenosnik, ultrabook ali drugo napravo, ki ne vsebuje Blu-ray zapisovalnika. Z njim ustvarite varnostno kopijo vseh pomembnih datotek, ki jih ne želite izgubiti, pa naj bodo to družinske slike, videoposnetki, računalniški dokumenti ipd.

3.png

Majhen in prenosljiv

Verbatimov zunanji Slimline Blu-ray Writer deluje preko USB priklopa, zato napajalnik ni potreben. Velik je podobno kot sam Blu-ray disk, zato ga je enostavno prenašati, kar pomeni, da ga imate lahko vedno s seboj!

Lastnosti:

Dimenzije: 145mm x 133mm x 11mm
Teža: 215 g
Priključek: USB 3.0
Paketu je priložen 25GB Blu-Ray MDISC

Kaj je v paketu:
- Zunanji Slimline Blu-ray zapisovalnik
- USB 3.0 kabel
- Programska oprema Nero
- Navodila

Optična enota Blu-ray
Priključki USB 3.0
Vmesnik USB 3.0
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja