Baterija polnilna AA-2600 mAh Ni-Mh GP ReCyko+ Pro Photo Flash LSD 4kos

BAT-109825

2 dni

24,07 €

Načini plačila
Anni Premium zaščita
Polnilne baterije ReCyko+ Pro Photo & Flash, AA baterije so bile posebej razvite za uporabo v fotoaparatih in bliskavicah. Povezujejo najsodobnejše proizvodne tehnologije z namenom doseganja optimalne moči med fotografiranjem...

Tipska oznaka: HR6 (AA)
Sestava: NiMH
Napetost: 1,2 V
Minimalna kapaciteta: 2600 mAh
Število polnilnih ciklov: več kot 300
Velikost baterije: AA
Pakiranje 4 kosi v blistru, cena za set.

Polnilne baterije ReCyko+ Pro Photo & Flash
Te AA baterije so bile posebej razvite za uporabo v fotoaparatih in bliskavicah. Povezujejo najsodobnejše proizvodne tehnologije z namenom doseganja optimalne moči med fotografiranjem.
Odlikujejo se po super hitrem odzivu, zaradi česar v kratkem intervalu posnamete še več slik in ne boste zamudili nobenega edinstvenega trenutka na družinskem, kulturnem ali športnem dogodku.
Uporabite njihovo moč takoj po nakupu, vnaprej napolnjene so že iz proizvodnje.

Za takojšnjo uporabo
Polnilne NiMH baterije GP so pripravljene za takojšnjo uporabo. Razloga za to sta, da so vnaprej napolnjene iz proizvodnje, pa tudi njihova sposobnost, da svojo energijo ohranijo za čas hranjenja v prodajni verigi.

Odlična odzivnost
Odlična odzivnost pri slikanju zaradi izboljšanega notranjega upora baterije. Zato so se sposobne precej bolje in v kratkem času odzivati na visoke energetske zahteve vsakega fotoaparata.

Najmanj 300 polnilnih ciklov
Vsaka polnilna AA baterija je iz proizvodnje omejena s približnim številom polnilnih ciklov. Ko je to število doseženo, izrazito pade njena zmogljivost, torej sposobnost ohranjati čim več energije. Polnilne baterije ReCyko+Pro vam jamčijo, da svojo polno zmogljivost ohranijo najmanj 300 polnilnih ciklov.

Do 1400 posnetkov
Na eno polnjenje boste posneli do 1400 posnetkov. Ta vrednost je le okvirna in je odvisna od tega, koliko snemate z bliskavico in kako je le-ta nastavljena. Kljub temu gre za baterijo z najvišjo zmogljivostjo nasploh.

Nizek učinek samopraznjenja
Zaradi nizkega učinka samopraznjenja, ki se označuje kot LSD (Low-Self-Discharge), baterije tudi po enem letu hranjenja, pri sobni temperaturi, ohranijo do 70 % energije. Pri ponovni napolnitvi baterije dobite njeno polno zmogljivost.

Polnite in prihranite
Z uporabo polnilnih baterij in s pravilnim ravnanjem z njimi lahko prihranite znatne finančne stroške. Z nakupom te baterije pri njeni običajni uporabi prihranite do 500 € (v primerjavi z nepolnilnimi baterijami s primerljivim časom uporabe).


Teža neto v kg: 0.0200
Teža bruto v kg: 0.0250
Garancija v mesecih: 12
Vrsta dodatka Baterija
Dobavljivost 2 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja