Miška USB Logitech G502 Proteus Spectrum RGB, Gaming

MI-LO-G502-SPECT

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
delta.jpg

Gaming optična miška Logitech Proteus Spectrum

Opremljena je z Logitech G ekskluzivno tehnologijo Delta Zero, v najmočnejšem in najnatančnejšem senzorju na svetu. Z ogromnim razponom DPI od 200 pa vse do 12000 in brez senzorskega pospeševanja, brez glajenja ali filtriranja in brez zaokroževanja pikslov, je ta miška zasnovana za neprimerljivo sledilno zmogljivost in odzivnost ter lahko sledi gibanju s hitrostjo 300 palcev na sekundo.

rgb.jpg

Programibilna RGB osvetlitev

Izbirajte med 16,8 milijnona barv! Uporabite Logitech programsko opremo za izbiro barve in moči osvetlitve, tako da ustreza vašem u stilu, sistemu ali okolji. Ko računalnika ne uporabljate lahko nastavite spanje. Programska oprema lahko sinhronizira osvetlitev z drugimi Logitech G napravami in omogoča dihanje ali svetlobne vzorce.

teza.jpg

Prilagodljiva teža

Za najboljši možni fizični občutek in zmogljivost vam Proteus Core omogoča, da mu spreminjate težo in težišče tako, da znotraj miške razporejate do pet 3,6 g uteži.

kalibracija.jpg

Kalibracija miške

Proteus Spectrum vam omogoča, da senzor kalibrirate glede na edinstvene fizične in odsevne značilnosti igralne površine, s čimer se ponastavi za optimalno zmogljivost. To pomeni, da lahko dosežete maksimalno hitrost sledenja in minimalno dvižno razdaljo, ne glede na to, kakšno igralno površino uporabljate. Tako lahko uživate v najboljši možni sledilni odzivnosti, ne glede na to, ali imate raje trde, mehke, svetle ali temne podloge za miško.

programibilna.jpg

Prilagodljiva

Za popoln nadzor nad vašim igranjem lahko z uporabo Logitechove programske opreme za igre katerikoli ukaz ali makro dodelite enemu od 11 programabilnih gumbov, zahvaljujoč 32-bitnemu ARM procesorju, ki nadzira Proteus Spectrum kartični pomnilnik.

kolescek.jpg

Stabilna in zanesljiva

Medtem ko večina mišk za igre uporablja monolitno ploščo za gumbe, ki se lahko upogiba in ukrivlja, ima Proteus Spectrum individualna gumba na levi in desni, ki zagotavljata togo in stabilno platformo, ki poskrbi za bolj natančne, trajne in zadovoljive klike. Za še boljši občutek, hitrost in natančnost uporabljamo mehanska mikro-stikala pod vsakim gumbom, naš ekskluzivni dvonačinski hiper-hitri kolešček pa je bil izboljšan za višjo natančnost od klika do klika ter kot strela hitro pomikanje po spletu.

Predstavitveni videoposnetek

 

Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Lastnosti: gaming, HyperScroll kolešček, programabilne tipke, stranski gumbi, stranski nagib koleščka
Ločljivost: 12000 dpi
Možnost priklopa: USB
Povezljivost: žična
Tip: Optična
Priključki USB
Vrsta dodatka Miška
Vrsta povezave Žična
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja