Grafična tablica Wacom Intuos S Bluetooth, črna (2018)

TAB-CTL4100WLKN

2 dni

*PPC: 105,22 €

99,95 €

ali

18,30 € x 6

drsnik za število obrokov

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
graficna-tablica-wacom-intuos-s-bluetoot

Brezbaterijsko pisalo za levičarje in desničarje

Brezbaterijsko pisalo ima 4.096 nivojev površinske občutljivosti, kar zagotavlja odlično natančnost in nadzor. Zahvaljujoč EMR (Electro-Magnetic Resonance) tehnologiji je risanje s pisalom izjemno udobno. Pisalo ima vgrajen predel za shranjevanje konic ter orodje za odstranjevanje konic. Pisalo je ergonomsko oblikovano ter primerno za desničarje in levičarje.

graficna-tablica-wacom-intuos-s-bluetoot

Velika površina za risanje

Bluetooth 4.2 omogoča učinkovito brezžično povezavo z računalnikom, ki jo vzpostavite z enim klikom. 2 gumba na pisalu in 4 nastavljivi gumbi ExpressKeys na tablici nudijo nastavitev hitrih bližnjic. Velika aktivna površina za risanje, ki se razteza od roba do roba tablice, zagotavlja dovolj prostora za risanje. Debelina tablice znaša le 8,8 mm, kar je toliko, kot je debel povprečen pametni telefon.

graficna-tablica-wacom-intuos-s-bluetoot

Vzdržljiva baterija

Tablica ima vgrajeno držalo za pisalo. Baterija z enim polnjenjem zdrži do 15 ur in se polni do 3,5 ure, Z vpisom z Wacom ID in registracijo Intuos tablice lahko prenesete dva brezplačna programa od treh, ki so na voljo - Corel® Painter® Essentials™ 6, Corel® Aftershot™ 3 in CLIP STUDIO PAINT PRO. Podprti operacijski sistemi: Windows 7 ali novejši (razen Windows 10 S), OS X 10.11 ali novejši.

Vsebina paketa

Grafična tablica
Pisalo Wacom Pen 4K
USB kabel s konektorjem oblike L
3 dodatne standardne konice
Orodje za odstranjevanje konic
Dokumentacija
Vrsta dodatka Grafična tablica
Dobavljivost 2 dni
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja