Slušalke Audio-Technica ATH-ANC500BT Wireless ANC

SLU-ATHANC500BTBK

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
Audio-Technica ATH-ANC500BT so odlične brezžične slušalke, ki se ponašajo s tehnologijo odpravljanja hrupa iz okolice QuietPoint, brezžično povezavo Bluetooth 4.2 in velikima gonilnikoma, ki zagotavljata natančno zvočno reprodukcijo. Za enostavno upravljanje poskrbijo gumbi na levi slušalki, za izjemno udobje pa mehki ušesni blazinici iz spominske pene. Vgrajena Li-Po baterija z enim polnjenjem zagotavlja kar do 40 ur poslušanja.

ODPRAVLJANJE HRUPA

ATH-ANC500BT se ponašajo z odlično tehnologijo aktivne zvočne izolacije (ANC) oz. odpravljanja hrupa iz okolice QuietPoint. QuietPoint omogoča kakovostno poslušanje glasbe in opravljanje klicev tudi v zelo hrupnih okoljih.
VRHUNSKI ZVOK

Slušalke poganjata 40-milimetrska gonilnika, ki zagotavljata izjemno natančno zvočno reprodukcijo. Za brezžično povezavo je uporabljena tehnologija Bluetooth 4.2, za upravljanje glasnosti, klicev in predvajanja pa poskrbijo gumbi na levi slušalki.
FLEKSIBILNOST

Notranja Li-Po polnilna baterija bo poskrbela za do 20 (z ANC in Bluetooth) oziroma kar 40 ur (z ANC in brez Bluetooth) uporabe z enim polnjenjem. Ušesni blazinici iz spominske pene zagotavljata odlično zvočno izolacijo in udobje. Slušalke omogočajo tudi, da jih lahko enostavno zložite in odnesete s seboj.

Lastnosti

Če vam zmanjka baterije ali pa bi z njo radi varčevali, imajo slušalke možnost žične povezave s priloženim kablom dolžine 1,2 m s 3,5 mm priključkom

Vgrajen mikrofon, ki omogoča opravljanje klicev

Čas polnjenja baterije je okoli 4 ure

Priložen tudi USB polnilni kabel dolžine 30 cm


Dodatne specifikacije

Baterija: DC 3.7V Li-Po

Tip mikrofona: vsesmerni, kondenzatorski

Doseg povezave: do 10 m

Podprti Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Podprt kodek: SBC


Paket vsebuje

Slušalke
ATH-ANC500BT

Kabel dolžine 1,2 m s 3,5 mm priključkom

USB polnilni kabel dolžine 30 cm

Dokumentacija
Priključki Avdio
Vrsta slušalk Z mikrofonom, Naglavne
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.
Brezžične Da

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja