Microsoft Windows Pro 11 angleški, OEM

MS-WIN11-PROEN

2 dni

175,62 €

ali

16,47 € x 12

drsnik za število obrokov

Načini plačila
Anni Comfort zaščita

Ustvarite učinkovito namizje

Sistem Windows 11 vključuje enostavna orodja, ki vam lahko pomagajo optimizirati prostor na zaslonu in povečati storilnost. Združite jih z naročnino na Microsoft 365* in za opravljanje nalog ne bo več nobenih ovir.

a1.png

Upravljanje in uvajanje za podjetja z Windows 11 Pro

Šifriranje na ravni podjetja. Upravljanje v oblaku, ki omogoča delo s katerega koli mesta. To je tisto, kar potrebujejo podjetja in je potrebno za uspeh.

Upravljanje in uvajanje za podjetja (1).
a3_1.png

Povežite se s komer koli

Klepet in klicanje sta vgrajena kar v opravilno vrstico in povsem integrirana z Outlookom in Koledarjem, zato se lahko enostavno povežete z nekaj kliki.

a2_1.png

Novi načini povezave

S klepetom v aplikaciji Microsoft Teams lahko kar z namizja (brezplačno) vzpostavite stik s komer koli in kar koli želite (klic, klepet, besedilo ali video).

a4_1.png

Preusmerite potek dela

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams - aplikacije, ki jih potrebujete za nemoteno delo z novimi orodji za večopravilnost, kot so postavitve za pripenjanje, namizja in nova, še bolj intuitivna izkušnja ponovne združitve.

Funkcija Windows 11 Home Windows 11 Pro
Šifriranje naprave s funkcijo BitLocker Ne Da
Šifriranje naprave Da Da
Poišči mojo napravo Da Da
Požarni zid in zaščita omrežja Da Da
Zaščita za internet Da Da
Starševski nadzor in zaščita Da Da
Varni zagon DaDa
Windows HelloDaDa
Windows Information Protection (WIP) Ne Da
Varnost sistema Windows Da Da

Najnovejše rešitve za učinkovitost igranja v računalniku

Igrajte najnovejše igre z neverjetno pristnimi grafikami. Igrajte z igralci v konzoli. Igrajte s priljubljenimi zunanjimi napravami. Sistem Windows 11 omogoča prilagojeno igranje.

a25.jpg

Prilagodljivo igranje

Na voljo je popolna nastavitev. Sistem Windows 11 ne omogoča samo različnih kombinacij strojne in programske opreme, pač pa vključuje tudi vse, kar potrebujete za hitro nalaganje, odlične izkušnje in čudovite grafike.

i1.png
i2.png
i3.png
*Nadgradnja vašega sistema na Microsoft Windows 11 je možna v primeru, da vaša matična plošča ter procesor podpirata TPM 2.0 varnostni modul.
Vrsta Windows
Jezik Angleški
Dobavljivost 2 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja