Izdelek ni več na voljo

Ta izdelek žal ni več dobavljiv. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo podobnih izdelkov.

Igra Tribes of Midgard: Deluxe Edition (PS5)

PS-146309

Načini plačila

pix
Datum izida: 30.07.2021

Pripravite se, velikani prihajajo! V tem večigralskem akcijskem preživetvenem RPG-ju Midgard oblegajo nepovabljeni gostje: mitske nakaze, smrtonosni duhovi in krvoločni orjaki napovedujejo Ragnarok, konec sveta! Na vas, mogočnem Einherjarju, je, da se iz Valhale vrnete v Midgard in se prelevite v vikinškega vojščaka. Na srečo vam bodo plemenski prijatelji pomagali graditi obrambne naprave in iskati dragocenosti v širnem svetu.
Raziščite svetlo nordijsko deželo: odkrili boste temnice, ubijali legendarne pošasti in gradili povsod.
Gromozanski izzivi: Yggdrasilovo seme boste zaščitili pred običajnimi napadalci in s člani svojega plemena odgnali velikane, ki bi ga radi uničili, z njim pa vašo vas.Nastanek vikinške legende: odločili se boste za poklic, se vojskovali po divijini ter iz najdenih surovin izdelali epske kose oklepa ter mogočna orožja. Sovražnikom boste zavdali z mogočnimi sposobnostmi in premetenim razporejanjem obrambnih naprav.Skličite pleme: z velikani lahko opravite le s skupnimi močmi! V Midgard se lahko podate sami ali pa v spletnem sodelovalnem načinu PvE osnujete pleme z do desetimi sodelujočimi. Na razpolago so številni načini udejstvovanja.Večni boj: tekom leta bo igra dobivala dodatne izzive, še mogočnejše zaklade in nove načine, kako jo končati.Inačica Deluxe Edition vsebuje meč in ščit ter dvoje živalskih spremljevalcev (Maniklo, Soleyra).
Dobavljivost 2 dni
Platforma Playstation 5

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!