Igra Super Monkey Ball: Banana Mania - Launch Edition (PS5)

PS-146301

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Redna cena: 44,44 €

-10% 39,99 €

Načini plačila

pix
Datum izida: 05.10.2021
Zaguncajte afne z najljubšimi opicami v najboljšem Super Monkey Ballu! Zarolajte se skozi čudovite s svetove z AiAi in prijatelji ter skušajte ustaviti norega znanstvenika Bad-Boona, preden požene v zrak ves Džungelski otok! Pridružite se zvezdniški ekipi, v kateri so AiAi, MeeMee, GonGon, Baby, YanYan in Doctor, ter se s skakanjem, nagibanjem in kotaljenjem prebijte čez stotine uživantskih stopenj ter labirintov. Igrate lahko sami ali s prijatelji!
Najobsežnejši Super Monkey Ball: tristo stopenj iz Super Monkey Balla, Super Monkey Balla 2 in Super Monkey Balla Deluxe.Dvanajst miniiger, med njimi dirkanje, nogomet, kegljanje, baseball in še marsikaj.Izzovite prijatelje in se skušajte prebiti na vrh spletnih lestvic.Sestavite štiričlansko ekipo in sodelujte pri opravljanju izzivov!Zgodbeni način podaja pripoved v obliki stripa.Preoblecite lik in postanite najbolj kul opica daleč naokrog!


Verzija Launch Edition vsebuje zbirateljski ovitek, 10 ekskluzivnih kozmetičnih predmetov, ovitek, ki ga je mogoče obrniti okrog, in 40-stransko knjižico z ilustracijami.
Dobavljivost preveri
Platforma Playstation 5

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!