Igra Resident Evil 7 biohazard (PS4)

IG-PS46641

2 dni

Redna cena: 22,22 €

-10% 20,00 €

Načini plačila

pix
Resident Evil 7 biohazard popelje serijo Resident Evil v novo smer, obenem pa se opre na njeno izročilo. Posledica je resnično grozljiva izkušnja, postavljena na srhljivo plantažo v Louisiani po dramatičnih dogodkih v Resident Evilu 6. Igralec se znajde v oblasti skrivnostne družine Baker, vključno z Jackom in Marguerite, ki sta izginila kot kafra.


Igralec prvič v seriji RE zaigra iz prvoosebne perspektive, ta prijem pa so avtorji združili z ikoničnim raziskovanjem in napetim vzdušjem, ki sta pred dvajsetimi leti zakoličila pojem “preživetvega groza.” Resident Evil 7 biohazard poskrbi za pretresljivo realistično izkušnjo, ki je že postavila nova merila za tovrstne igre.
Dobrodošli v novi dobi groze: novi veliki del priznane serije Resident Evil ob prihodu na nove konzole, PC ter PlayStation VR dramatično spremeni smer.Povratek h koreninam: mešanica elementov, značilna za serijo RE, vsebuje raziskovanje, uganke in realistično, napeto vzdušje. Vrača se klasični inventar z omejenim prostorom, kar pomeni, da mora igralec izbrati, kaj bo imel s sabo. Zelena zelišča so pomembnejša kot kdajkoli prej!
Nazorna, otipljiva groza: preskok v prvo osebo pomeni, da je srh še bližji kot prej!
Dobrodošli v družino!: že dolgo ni nihče videl stanovalcev louisianske plantaže, med njimi Jacka in Marguerite Baker, ljudje pa govorijo …Skrivnostna ženska: na plantaži vznikne prestrašena mladenka Mia. Kdo je in ali jo je ugrabila Marguerite Baker?
Prodrite globoko v plantažo: raziščite srhljive hodnike in se zatecite v skrite prehode. Vam bo uspelo najti varen kraj pred zlom, ki se taji po sencah?Nanovo zgrajen v pogonu RE: Capcomov novi razvojni pogon, združljiv z napravami za navidezno resničnost, je na ravni vodilnih tehnologij in ustvari fotorealistično izkušnjo, v katero se je moč povsem zatopiti.
Dobavljivost 2 dni
Platforma Playstation 4

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!