Izdelek ni več na voljo

Ta izdelek žal ni več dobavljiv. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo podobnih izdelkov.

Igra FIFA 19 za PS4

IGRA-PS4-FIFA19

Načini plačila

pix
Izkusite najboljše
IGRA EA SPORTS FIFA 19 deluje na pogonu Frostbite in vključuje moštva iz lige prvakov UEFA, da zagotovi šampionsko izkušnjo na zelenici in izven nje. Igra FIFA 19 ponuja izboljšana orodja za igranje, ki vam omogočajo nadzor nad dogajanjem na zelenici v vsakem trenutku z neprekosljivimi načini igranja. Odkrijte dramatični zaključek zgodbe Alexa Hunterja v načinu The Journey: Champions, vedno bolj priljubljenemu načinu FIFA Ultimate Team in še več.

Sistem Active Touch
Spremenite način prejemanja in udarjanja žoge, ki ponuja bolj natančen nadzor, večjo gladkost, večji ustvarjalni potencial in poudarjene osebnosti igralcev.
Za preigravanje nasprotnika in ustvarjanje priložnosti lahko uporabite niz novih potez ob prvem dotiku, kot je »zakrita past«, »hitri voleji« ali celo posebne animacije spretnosti določenih igralcev, kot je »Past Neymar Jr.«.

Dinamična taktika
Postavite več taktičnih pristopov in se opravite poglobljene prilagoditve pred začetkom tekme ali pa izvajajte dinamične prilagoditve med samo tekmo zgolj z D-ploščkom.
Vsak taktični pristop je kombinacija formacij, mentalitet ter napadalnega in obrabnega igralnega sloga, zato lahko svojo igro enostavno prilagodite kateri koli situaciji.

Timed Finishing
Ne glede na to, ali gre za udarec izven kazenskega prostora, natančen udarec z glavo ali natančen udarec, funkcija Timed Finishing doda novo plast nadzora nad izvedbo zadetka pred golom.
Uporabite jo za vse vrste odprtih udarcev med igro, najsi gre za udarec z glavo, volej, prefinjen udarec ali celo škarjice. Vendar bodite previdni: bolj zahteven strel kot poskušate izvesti, večja bo možnost napake.

Liga Prvakov prvič v FIFA 19
Igra FIFA 19 je prepojena z ligo prvakov UEFA, zahvaljujoč uradni predstavitvi tekem, različnim turnirskim izkušnjam, ki vključuje ligo Europa League in pokal Super Cup, ter povsem novo komentatorsko ekipo z Derekom Raejem in Leejem Dixonom.
Dobavljivost preveri
Platforma Playstation 4

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Igra FIFA 19 za PS4

Igra FIFA 19 za PS4

Napiši mnenje