Igra Far Cry New Dawn (PS4)

IG-PS46635

2 dni

Redna cena: 27,76 €

-10% 24,99 €

Načini plačila

pix
Far Cry 5 se je uvrstil med najbolje prodajane igre minulega leta. Vsem, ki so uživali v rovarjenju po odprtem svetu divje Amerike, je namenjen ta odvrtek (spin-off), ki nadaljuje zgodbo iz FC5. Dogajanje je umeščeno sedemnajst let kasneje, ko morajo preživeli po nuklearni katastrofi obraniti svojo kolonijo pred tolpo razbojnikov. Obenem se v Novi zori razkrije usoda dveh ključnih oseb iz petice, Deputyja in Josepha Seeda. Svet bo tokrat nekoliko drugačen, saj so jedrske eksplozije sprožile nepredvidene mutacije tako živali kot rastlin. Okolica je zato nepričakovano barvita, a hkrati zelo nevarna in istočasno enaka ter drugačna kot v FC5. Četudi se igra odvija na taistem območju kot petica, je mogoče s helikopterjem odleteti na ločena območja in tam opravljati misije! Močno je spremenjen strelski sistem, saj ni več modifikacij orožja. Prav tako so dodani elementi igranja domišljijskih vlog, od nadgrajevanja orožij do razvoja oporišča. Vsekakor je New Dawn dosti več od na hitrico spremenjenega FC5!


Ključne lastnosti:
Boj za preživetje v neverjetnem postapokaliptičnem svetu

Prostrana polja mutiranih rastlin in gosto rastje sta značilnosti čudovite, a smrtonosne postapokaliptične krajine, ki jo raziskujete sami ali v sodelovalnem načinu za dva.Katastrofa je vplivala tudi na živali. Nekateri plenilci so razvili napredno zaščito ...

Skrb za preživele in gradnja oporišča

Preživelim se pridružijo specialisti, ki vam pomagajo pri izdelavi orožij in vozil ter urjenju najemnikov in celo sodelujejo na odpravah. Oporišče ima osem delov: delovno mizo, tabor za urjenje, laboratorij za eksplozive, garažo, vrt za zdravljenje, kartografsko delavnico in ekspedicije.Pomagali boste pri razvoju svoje skupnosti in nadgrajevali oporišče. Z izboljševanjem njegovih sestavnih delov odklenete močnejša orožja in opremo.


Borba za sredstva v neposredni in širši okolici

Nasprotnike najbolj prizadenete z zavzemanjem njihovih oporišč, v katerih najdete etanol in druge surovine. Čez čas se lahko nasprotniki tudi vrnejo; tedaj je na vas, da odbijete napad in tako prejmete še dragocenejše surovine.
Prvič v seriji Far Cry vaša odprava ni omejena na lokalno območje. Iz domače regije Hope County se lahko odpravite na vznemirljive odprave na lokacije širom ZDA, ki zaobjemajo tako močvirja in kanjone kot morsko obalo.Ekspedicije in oporišča so različna med vsakim novim preigravanjem. Misije pa pred vas postavljajo nove izzive in vsakič znova presenečajo.
Dobavljivost 2 dni
Platforma Playstation 4

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!