Igra Endless Space 2 (PC)

IG-108463

2 dni

Redna cena: 17,77 €

-10% 15,99 €

Načini plačila

pix
Endless Space 2 je potezna vesoljska strategija 4X avtorjev Amplitude Studios, ki igralce popelje na kolonizacijo vesolja z različnimi civilizacijami v univerzumu Endless.


Galaksija je starodavna, inteligentno življenje pa se je prvič pojavilo v okviru civilizacije Neskončnih. Med zvezdami so leteli celo večnost, preden smo jih mi prvič uzrli, kljub temu pa je od njih ostal samo “Prah”, po vsej galaksiji raztrosena snov, ki je nekoč napajala galaktične admirale in guvernerje. Galaksija bo pripadla civilizaciji, ki bo nadzorovala Prah in razkrila njegove skrivnosti. Toda ali so bili Neskončni sami? Od kod je prišel Prah? So govorice o skrivnostni organizaciji, ki ji pravimo “Akademija”, resnične?
Vaša vizija, njihova bodočnost: pred vami je galaktična saga o veličastnem vodji, ki popelje svojo civilizacijo k zmagi. Galaksija bo pripadla tistemu, ki bo nadzoroval Prah in ki bo razkril skrivnostno Akademijo.
Raziskovanje brezkrajnega vesolja: odpotovali boste k neznanim zvezdnim sistemom s čudnimi anomalijami, srečali nove življenjske oblike, ki se jim boste lahko prikupili ali pa si jih podvrgli, in razkrili skrivnosti izgubljenih bogov.Širitev onkraj meja znanega: omislili si boste mogočne heroje in jih izurili za admirale, guvernerje ali galaktične senatorje. Na oddaljenih svetovih boste postavili oporišča, pomagali narodom do cvetenja in zgradili obširne kolonije.Izkoriščanje priložnosti: zbirali boste Prah in redke surovine, osnovali mogočne trgovske družbe, raziskovali napredne tehnologije in skozi zakonodajo ter diplomacijo udejanjili politično vizijo.Izkoreninjenje nasprotnikov: sestavili boste legendarne flote in izbrali najboljšo taktiko za podjarmljenje sovražnikov. Prisostvovali boste lovskim plovilom, ki bodo leteli mimo velikanskih križarke ter jih razkosavali v realnočasovnih bitkah.
Dobavljivost 2 dni
Platforma PC

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!