Izdelek ni več na voljo

Ta izdelek žal ni več dobavljiv. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo podobnih izdelkov.

Grafična kartica Radeon RX 550 4GB SAPPHIRE Pulse (11268-15-20G)

GKPCI-RX550-4G-SPL15

Načini plačila

pix
Grafična kartica Sapphire Pulse Radeon RX 550 4GB je predstavnik AMDjeve grafične arhitekture Polaris, ki je narejena v popolnoma novem proizvodnemu procesu, 14 nanometerskemu FinFet. Sapphire Pulse serija prihaja z izboljšanim hlajenjem in povišanimi frekvencami! Novi proizvodni proces poleg višje zmogljivosti prinaša nižjo porabo električne energije. RX 550 serija je odlična izbira za igranje spletnih iger, kot so League of Legends, Overwatch, Rocket League or Counter Strike: Global Offensive in podpira najnovejše video tehnologije, kot so DirectX 12, FreeSync ali H.265 4K kodiranje.

Frame rate target control (FRTC) funkcija omogoča uporabniku, da izbere najvišji "frame rate" med igranjem ali uporabljanjem aplikacij v celozaslonskem načinu. FRTC lahko zmanjša porabo energije vaše grafične kartice in tako zmanjša glasnost ventilatorjev.
AMD XConnect tehnologijo, se lahko Radeon zunanje grafične kartice enostavno povežejo s kompatibilnimi prenosniki ali 2-in-1 preko thunderbolt3, kadarkoli želite. AMD XConnect olajša uporabo zunajih Radeon grafičnih kartic

AMD FreeSync tehnologija je odprti standard, ki v navezi z ustreznim monitorjem usklajuje osveževalni čas monitorja z grafično kartico in s tem preprečuje trganje slike in tako poskrbi za gladkejšo igro za največji užitek.
Doživite izjemno delovanje z asinhronimi senčilniki, AMD FreeSync tehnologijo in napredno podporo za navijanje za dodatni dvig zmogljivosti in gladkega igranja z visokim številom slik na sekundo. Revolucionarna FinFET tehnologija proizvodnje jedra ponuja odlično zmogljivost ob hladnem in s tem tudi tihem delovanju.
AMD Eyefinity tehnologija vam omogoči več zaslonsko postavitev monitorjev, ki vam omogoči večjo produktivnost. Večino modernih iger izgleda boljše na treh ali več zaslonih, in samo AMD Radeon grafične kartice vam omogočijo uporabo petih zaslonov naenkrat za še boljše izkušnje igranja.

Dimenzije:: 158 mm (D) X 112 mm (Š) X 28 mm(V)
Dodatno napajanje: brez
Garancija: 24 mesecev
Grafični pomnilnik:: 4 GB GDDR5
Grafični procesor:: Radeon RX 550
Hladilnik: 1,5 režni "Sun-Flower" aluminijski
Izhodi:: 1x DL-DVI-D, 1x HDMI, 1x DisplayPort 1.4
Jedro: Polaris
Podpira: do 3 monitorje naenkrat, DirectX 12, Freesync, eSport ready, Vulkan, AMD Eyefinity, Intelligent Fan Control III, Radeon Chill
Pomnilniško vodilo: 128 bit
Proizvajalčeva koda: 11268-15-20G
Proizvajalec čipovja:: AMD Radeon
Proizvajalec: SAPPHIRE
Število procesorskih enot: 512
Takt pomnilnika:: 1500 MHz (6000 MHz GDDR5)
Takt procesorja:: 1071 MHz
Vodilo:: PCI Express 3.0
Grafična kartica Radeon RX
Proizvajalec GPU AMD
Pomnilnik GPU 4 GB
Priključki HDMI, DVI, DisplayPort
Vodilo PCIe
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.
Frekvenca GPU do 1206 MHz

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Grafična kartica Radeon RX 550 4GB SAPPHIRE Pulse (11268-15-20G)

Grafična kartica Radeon RX 550 4GB SAPPHIRE Pulse (11268-15-20G)

Napiši mnenje