Grafična kartica ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC 10GB

GK-109863

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Redna cena: 2.605,64 €

-13% 2.258,22 €

ali

98,42 € x 24
+150,00 € polog

Načini plačila

pix
ASUS ROG Strix GeForce RTX 3080 grafična kartica zagotavlja zmogljivejše delovanje in hlajenje. V ohišju so nameščeni trije močni ventilatorji z aksialno tehnologijo, ki uporabljajo trpežne dvojne ležaje. Vrtenje ventilatorjev je optimizirano za zmanjšano turbulenco, način zaustavitve pa ustavi vse tri ventilatorje pri nizkih temperaturah. Neodvisni hladilniki in pomnilnik ohranjajo toploto pod strogim nadzorom. Na voljo so še dodatne funkcije, vključno s komponentami TUF, tehnologijo Auto-Extreme, nosilcem GPU in odzračevalnikom na zadnji plošči.

TUF Gaming grafične kartice izkoriščajo preizkušen dizajn ventilatorjev Axial-tech, pri čemer trije ventilatorji delujejo v tandemu, da zadovoljijo toplotne zahteve NVIDIA zasnove. Ventilatorji se zanašajo na dvojne kroglične ležaje ventilatorjev, da zagotovijo enakomerno delovanje in večjo življenjsko dobo v primerjavi drugimi vrstami ležajev.
TUF KOMPONENTE
TUF Gaming komponente za grafične kartice so izbrane glede na njihovo trajnost in zmogljivost. Poleg visokozmogljivih dušilk in MOSFET-ov, kondenzatorji, ki izpolnjujejo vojaški certifikat, TUF uvrščajo nad konkurenco. Komponente so spajkane na tiskano vezje z uporabo našega naprednega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Gladki spoji na zadnji strani tiskanega vezja in odpravljanje človeških napak zagotavljajo, da vsaka grafična kartica ustreza našim strogim specifikacijam. Nazadnje, da bi zagotovili brezhibno delovanje, ko šteje, so kartice izpostavljene napornemu 144-urnemu preizkusu preverjanja.

Ventilatorji
Ventilatorji so pametno nastavljeni z obrnjeno rotacijo za sredinski ventilator, ki zmanjšuje turbulenco, in z načinom zaustavitve ventilatorja, ki se sproži, ko temperatura GPU pade pod 55 stopinj.

HLADILNIK
Spodnja stran kartice kaže na številne izboljšave. Večina zadnjega dela je prevlečena z zaščitno kovinsko ploščo, ki ima vidno odprtino. Odzračevalnik omogoča, da vroč zrak odteka proti izpušnim ventilatorjem ohišja, namesto da se reciklira nazaj v hladilnik GPU. Pod GPU nosilec zagotavlja enakomeren pritrdilni tlak med matrico in trosilnikom. Za vhodno / izhodni nosilec se uporablja nerjaveče jeklo za zašč ito vrat in zagotavljanje varnejšega pritrditve. Prikladno nameščeno stikalo Dual Bios omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.


ASUS Tweak II programska oprema dvigne grafično kartico na višjo raven. Omogoča vam prilagajanje kritičnih parametrov, vključno s taktom kartice, frekvenco pomnilnika in nastavitvami napetosti, z mož nostjo spremljanja vsega v realnem času s prilagodljivim zaslonskim zaslonom. Vključen je tudi napreden nadzor ventilatorja, skupaj s številnimi funkcijami, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti grafično kartico.


Dimenzije:: 299,9 mm x 126,9 mm x 51,6 mm
Dodatno napajanje: 2x 8-pin
Dodatno:: Način OC - 1740 MHz (Boost Clock)
Način igranja (privzeto) - GPU Boost Clock: 1710 MHz, GPU Base Clock: 1440 MHz
Digital Max Resolution 7680 x 4320
podpora za do 4 hkratne monitorje

EAN koda: 4718017909327
energijski_razred: No
Garancija: 36 mesecev
Grafični pomnilnik:: 10 GB GDDR6X
Grafični procesor:: GeForce RTX 3080
Hladilnik: 3x Axial-tech ventilatorji
Izhodi:: 2x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4a
Jedro: CUDA
Pomnilniško vodilo: 320-bit
Proizvajalec čipovja:: NVIDIA GeForce
Proizvajalec: ASUS
Število procesorskih enot: 8704
Takt pomnilnika:: 19 Gbps
Vodilo:: PCI Express 4.0
Grafična kartica GeForce RTX
Proizvajalec GPU Nvidia
Pomnilnik GPU 10 GB
Priključki HDMI, DisplayPort
Vodilo PCIe
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.
Frekvenca GPU do 1740 MHz

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!