Družabna igra Saboter

IG-SABOTER

na zalogi

10,49 €

Načini plačila
Anni Premium zaščita
Ljudstvo škratov slovi po svojih rudarskih podvigih.
In nič ne pospeši škratovega srčnega utripa bolj kot bleščeča kepa zlata, ki jo izkoplje. Kot član neustrašnega ljudstva si seveda želiš, da bi našel čimveč tega rumenega materiala. Toda – si zlatokop ali......saboter?

Igralci so škratje – in sicer, ali zlatokopi, ki vrtajo svoje rove globlje in globlje v gore, ko iščejo zaklade, ali pa saboterji, ki postavljajo ovire na pot rudarjem. Člani vsake skupine morajo sodelovati, ampak kaj ko često lahko samo slutijo, kdo so njihovi zavezniki! Če uspe zlatokopom najti pot do zakladov, so nagrajeni s kepami zlata, medtem ko saboterji ostanejo praznih rok. Če pa rudarjem ne uspe, potem saboterji poberejo nagrado. Toda kdo v resnici je posamezen škrat, se razkrije šele, ko je zlato razdeljeno. Po treh krogih igre je zmagovalec škrat z največ kepami zlata!

Število zlatokopov in saboterjev v igri je odvisno od števila igralcev.

Škratovske karte, rudarje in saboterje, skupaj premešate. Vsak igralec prejme eno karto, ki si jo ogleda, potem pa jo zakrito odloži na mizo predse, ne da bi svojo vlogo razkril soigralcem.
Naloga rudarjev je, da izkopljejo rov od začetne do prave ciljne karte z zakladom. Poleg prave namreč obstajata dve lažni ciljni karti. Med igro boste ustvarili cel labirint rovov med začetno karto in ciljnimi kartami.
Da bo iskanje zaklada še bolj zapleteno, obstajajo različne akcijske karte.

Zlatokopi si bodo vedno prizadevali izkopati neprekinjen rov od začetne karte do ciljne karte, medtem ko bodo saboterji poskusili preprečiti prav to. Kakorkoli že, ne bodite preveč očitni, sicer bodo soigralci zlahka razkrinkali vašo identiteto!
Igra za 3 do 10 igralcev, starih 8 ali več let, čas igranja približno 30 minut.
Igra je trojezična – slovenska, hrvaška in srbska.

Vsebina škatle:
110 igralnih kart - 44 kart z rovi, 27 akcijskih kart, 28 kart s kepami zlata, 7 zlatokopov, 4 saboterji.
Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja