Družabna igra Cro-Magnon

IG-CROMAGNON

na zalogi

Redna cena: 26,99 €

-15% 22,95 €

Načini plačila

pix
1.jpg

TI VELIK SMEJATI, MAJHEN MISLITI, DOBER IGRATI.

Pantomima, modeliranje, prajezik in risanje so sredstva komuniciranja med igralci.Odštekana praigra za 3 do 12 praljudi, starejših od 8 let, ki so ljubitelji zabav, smeha in družabnega ugibanja. Krohotali se bodo kakih 45 minut.


Prvi ponatis zabavne praigre z liki iz kamene dobe. Podajte se v nori svet svojih prednikov! Smejte se, ko soigralci v sebi odkrivajo pračloveške korenine in glede na prapleme, ki mu pripadajo, tolčejo s pestmi po mizi ali izvajajo nastopaške poze. Igralci smuknejo v vloge praljudi in poskušajo kot prvi doseči višje stopnje evolucije. Seveda to sploh ni enostavno! Najprej mora vsak pračlovek druga plemena česa naučiti. Tako skušajo plemenski poglavarji Zofanjoncev, Traponjoncev, Firbconjoncev, Bugivuginjoncev in drugih plemen ostalim praljudem na vse pretege razložiti pojme z besnim kriljenjem rok, divjim gnetenjem blata, uporabo primitivnega besedišča in jamskimi slikami. Ampak, ali bo slednjim ob »Lep stvar v glava« res padlo na pamet, da gre za sanje? Zaupajte pračloveku v sebi in pripeljite svoje pleme do napredka! Buunga!

2.jpg3.jpg

IGRA NAREDITI, TI SMEJATI VELIKO!


Po skoraj 10 letih se velika uspešnica, zelo priljubljena namizna družabna igra CRO-MAGNON (prej Pračloveki iz CroMagnona) vrača. Po mnenju mnogih – najboljša party igra v slovenščini.

Za razliko od drugih iger te vrste pri Cro-magnonu za razlaganje pojmov ne uporabljate samo npr. risanja, ampak napredujete po razvojni lestvici in si pridobite tudi pravico do uporabe omejenega govora, modeliranja in pantomime.


Vsebina: 128 kart  «Kvato?», 13 plemenskih kart, 2 karti s «praslovarjem», 1 vrtavka, 6 figuric – kamenčkov, 1 kos plastelina, 1 kos oglja in pravila igre.


V okviru pravil igre je na kratko opisan razvoj človeške vrste od avstralopiteka do kromanjonca ali sodobnega človeka. Tekste, ki so bili pripravljeni za prvo izdajo, je strokovno pregledal in dopolnil slovenski arheolog Boštjan Odar.


Tako se boste ob igranju in krohotanju naučili tudi marsikaj zelo zanimivega.

Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Družabna igra Cro-Magnon

Družabna igra Cro-Magnon

Napiši mnenje