Pioneer Fayola FS-SW40 nizkotonec bel

HC-109673

2 dni

Redna cena: 299,99 €

-3% 289,76 €

ali

12,98 € x 24

Načini plačila

pix
S "Fayola" glasbenimi sistemi FS-W40 in FS-W50, Pioneer uvaja dva nova ultra-moderna glasbena sistema in popolnoma
nov žanr naprav, ki presegajo omejitve klasičnih običajnih avdio sistemov. Sistem omogoča fleksibilno konfiguracijo saj lahko oddaja signal v stereo signalu kot tudi surround signalu brezžično vašim zvočnikom. Za nadzor in nastavitve lahko uporabite Pioneer aplikacijo za iOS ali Android, saj boste s tem lahko uporabljali sistem v večsobnih postavitvah brez omejitve. Na voljo so vam tudi ponudniki pretočnih vsebin in zvočnih formatov.

Naj igra glasba - enostaven, intuitiven, brezžičen, po vseh sobah v vašem domu. FAYOLA serija brezžičnih glasbenih sistemov predstavlja čisto novi koncept glasbene in filmske reprodukcije. Integrirana v osebno brezžično Wi-Fi omrežje, sistem omogoča pretakanje glasbe v visoko resolucijski 24-bitni kakovosti ali nekompresiranem večkanalnem filmskem zvoku, brez potrebe po odvečnih kablih.
V primeru, da želite dodati nizkotonec ali pa dodaten par zvočnikov za potrebe surround zvoka pa je sistem "Fayola" mislil tudi na to. V sistemu ponujamo kot možnost dokupa tudi brezžični nizkotonec FS-SW40 ter par brezžičnega stereo sistema FS-W40. Oba sistema sta na voljo tako v črni kot v beli barvi.

Podpora pretočnim servisom Tidal, Deezerk, Spotify ter TuneIn pa naredi ta sistem še bolj privlačen tako za izkušene poslušalce kot tiste, ki se ravnokar podajajo v svet glasbe.
Brezžične povezave WLAN
Barva Bela
Dobavljivost 2 dni
Garancija 12 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!