Playstation PS4 brezžične stereo slušalke GOLD, črne

SO-PS4-SLU-GO-BK

na zalogi

Redna cena: 99,99 €

-10% 89,99 €

ali

15,31 € x 6

Načini plačila

pix
2.png
4.png

Optimiran pogovor med igranjem

Vgrajena tehnologija odpravljanja šumov zagotavlja, da bodo vaši prijatelji in soigralci slišali samo tisto, kar je pomembno, strateška namestitev obeh mikrofonov pa poskrbi, da bo vsaka vaša beseda slišna kristalno čisto, ne glede na način nošenja slušalk.

Idealne za PlayStation VR

Izjemno trpežen naglavni trak in ušesne blazinice brezžičnih slušalk Gold so intuitivno zasnovani tako, da se udobno prilegajo na slušalke PS VR*, kar omogoča, da se lahko za dlje časa potopite v virtualne svetove.

*Playstation VR je potrebno kupiti posebej

1.png
3.png

Kaj je v škatli?

V škatli vas pričaka kabel USB (tipa A do mikro B) za polnjenje vgrajene baterije slušalk, zvočni kabel 3,5 mm za uporabo s sistemom PlayStation VR in mobilnimi napravami, brezžično vmesnik USB za PS4, PC in Mac.

7.1-kanalni virtualni prostorski zvok

God of War in druge igre, ki podpirajo 7.1-kanalni virtualni prostorski zvok, bodo skorajda oživele. Občutite odmevajoče korake ogromnih pošasti, poslušajte pesem sekire Leviathan, kadar jo Kratos vihti zraku, in zaslišite puščice, ki jih je izstrelil Atreus.

Dobavljivost na zalogi

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Playstation PS4 brezžične stereo slušalke GOLD, črne

Playstation PS4 brezžične stereo slušalke GOLD, črne

Napiši mnenje