Varen pomnilniški ključ USB Verbatim Fingerprint Secure 32GB 49337

AC-VE49337

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
1.png

Varen pomnilniški ključ

Varno ohranjanje vaših podatkov je ključnega pomena - ne samo za poslovno varnost ampak tudi pri domači uporabi. Predstavljajte si, da vaše datoteke shranite na navaden USB ključ ter tega nekje pozabite. Z zavedanjem, da bo lahko do vaših datotek dostopal kdorkoli vam verjetno ne bo vseeno, zato je tukaj varen USB ključ dodano tehnologijo prstnega odtisa, ki bo izboljšal varnost vaših podatkov.

2.png

AES enkripcija

256-bitno šifriranje strojne opreme AES v realnem času šifrira vse podatke na pogonu. Pomnilniški ključ je skladen s zakonikom GDPR, saj so vsi podatki na pogonu varno šifrirani. Vgrajen sistem za prepoznavanje prstnih odtisov omogoča dostop do šestih pooblaščenih uporabnikov, vključno z enim skrbnikom, ki lahko do naprave dostopa z geslom. USB pogon ne shranjuje gesel v pomnilniku računalnika ali sistema, zaradi česar je veliko bolj varen kot šifriranje programske opreme. Tudi, če ključ pristane v napačnih rokah, bo po večkratnih neuspelih poskusih z geslom izbrisal vse podatke.

3.png

Preprost za uporabo

Preprosto priključite USB ključ na svoj računalnik in nežno položite prst na senzor. Če sistem prepozna registrirani prstni odtis, se varni pogon USB sprosti in ob enem zasveti modra LED lučka na napravi. Do USB-pogona lahko dostopate tudi s skrbniškim geslom.

Lastnosti:
Kapaciteta: 32 GB
Hitrost branja: do 80 MB/sec (USB 3.0)
Hitrost zapisovanja: do 65 MB/sec (USB 3.0)
Napajanje: vodilo preko USB kabla
Material: Aluminijasto ogrodje
LED indikator (zakljenjeno/nezaklenjeno)
Teža: 12 gramov
Dimenzije: 46mm x 20mm x 9mm (dolžina, širina, višina)
Podpira USB Super-speed (5Gbps)
Enkripcija: 256 bitna AES

Vrsta Varen USB ključ
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja