Zunanji trdi disk 2.5 500GB USB 3.0 Verbatim Store n Go Gen.2 Black 53193

HD2U3-500VE-53193

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
1_crna.png

Zunanji trdi disk

Zunanji trdi diski Verbatim Store n Go zagotavljajo hiter in zanesljiv prenos podatkov preko priključka USB 3.0. Shranite svoje digitalne podatke na zanesljiv zunanji trdi disk, ki je zahvaljujoč njegovi zasnovi odlično prenosljiv. Dovršen dizajn pa zagotavlja, da bo vaše delovno okolje vedno izgledalo v stilu.

2_crna.png

Nero Backup

Za dodatno varnost je na voljo programska oprema Nero Backup, ki omogoča varnostno kopiranje prenosnega računalnika ali trdega diska računalnika. Varnostno kopiranje ponuja aplikacijo za varnostno kopiranje vseh datotek, map in pogonov, kadar želite, ali za načrtovanje samodejnega varnostnega kopiranja ob nastavljenem času kar še dodatno povečuje varnost.

3_crna.png

Varčevanje z energijo

Prenosni trdi diski Verbatim Store 'n' Go imajo tudi programsko opremo za varčevanje z energijo-Green Button. Programska oprema Green Button preprečuje vrtenje trdega diska, medtem ko se ta ne uporablja, kar povečuje učinkovitost in varčuje z energijo.

Lastnosti:

Kapaciteta: 500GB
Priključek: USB 3.0
Dimenzije: 119mm x 81mm x 14.5mm
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev

Vrsta diska HDD
Priključki USB 3.0
Kapaciteta 500 GB
Velikost ohišja za disk 2,5 "
Vrsta povezave Žična
Dobavljivost preveri

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja