Izdelek ni več na voljo

Ta izdelek žal ni več dobavljiv. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo podobnih izdelkov.

Slušalke Bose QuietComfort 20 MFI Apple, črne -D

SLU-BO-QC20MA-BK-D

Načini plačila
Vračilo blaga

Opis

Odprta embalaža, izdelek prezentiran stranki, praktično brez vidne sledi uporabe, polna garancija 24 mesecev.

Občudovanja vreden zvok podprt z Bose® tehnologijo. - Najnaprednejše odpravljanje hrupa brez izgube kvalitete zvoka. - Medtem, ko uživate v glasbi vsekakor slišite vse, kar se dogaja okrog vas. - StayHear® ušesni vložki zagotavljajo udobno in fiksno namestitev slušalke v uho.Brez hrupa z zvokom, ki še nikoli ni bil boljši.
Predstavljajte si, da greste kamorkoli s slušalkami v ušesih. To so prve slušalke nasploh z odpravljanjem hrupa ne glede v kakšnem okolju se nahajate. Slušalke QC20 preprečujejo vsako vrsto hrupa, kamor koli jih boste vzeli s sabo. Vas skrbi, da ne boste varni? Ni potrebe. Slišali boste tudi, kaj se dogaja okrog vas.
Uživali boste v zvoku, ki ga ne bi pričakovali iz slušalk za v uho. Bose TriPort® tehnologija in aktivni EQ poskrbita, da ima vaša glasba pravilno globino in ravnovesje. Torej, kjerkoli že boste bo vaša glasba v ospredju.
Ušesni čepki StayHear® omogočajo mehko in zanesljivo prilagajanje vašem ušesu. Oblika gobe omogoča enakomeren stik v celotnem ušesu in s tem maksimalno udobje nošenja slušalk.
Vse kontrole so na dosegu rok. Ob levi strani kontrolnika se nahaja tipka za vklop in izklop aktivnega odstranjevanja hrupa iz okolice, znotraj je vgrajen mikrofon na vrhu pa se nahajajo tipke za sprejem in prekinitev klica.
Na kabelčku se nahaja tudi modul z litij-ionsko baterijo ter indikacijo kapacitete. Priložen je tudi USB kabel namenjen polnjenju akumulatorja, ki se napolni samo v 2 urah in zagotavlja 16 urno delovanje. V primeru, da se akumulator izprazni lahko slušalke še vedno uporabljate brez aktivnega dušenja zunanjih šumov.
Priložena torbica za shranjevanje.

Tehnične lastnosti

Priključki 3,5 mm analogni, USB
Vrsta slušalk Ušesne
Dobavljivost na zalogi
Garancija 24 mes.

Mnenja in ocene

 • Content
 • Zaenkrat še ni komentarjev strank.

  Napiši mnenje

  Slušalke Bose QuietComfort 20 MFI Apple, črne -D

  Slušalke Bose QuietComfort 20 MFI Apple, črne -D

  Napiši mnenje

  Sorodni artikli

  Izdelki v akciji

  Novi izdelki