Optični čitalec Kodak i2820

SC-SKSC0033

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita

Impresivna produktivnost. Skener ne potrebuje časa, da se ogreje, tako da lahko nemudoma začnete s skeniranjem dokumentov in se neprekinjeno prebijate skozi gore dokumentov. Na vhodni pladenj se lahko naloži do 75 listov hkrati. Delo in zamudno razvrščanje dokumentov pa poenostavita in pospešita funkcija odčitavanja črtnih kod, ki lahko dokumente samodejno razvršča med aplikacijami, in programska oprema, ki poenostavi skeniranje serij mešanih dokumentov, saj prepozna barvo dokumenta, zamaknjene in prazne strani.

Izjemna kvaliteta skeniranih slik. Vgrajena tehnologija Perfect Page zagotavlja večjo čistost, jasnost in doslednost barv skeniranih slik. Perfect Page samodejno skenira jasne in ostre slike, tako da minimizira potrebo po ponovnem skeniranju ali naknadni izboljšavi posameznih slik.

Enostavna uporaba. Smart Touch tehnologija zagotavlja preprosto dostopnost različnih funkcij – do devet različnih funkcij je lahko dosegljivih preprosto z dotikom enega gumba. Preprosto in hitro ustvarite PDF dokumente, vstavite skenirane dokumente v priponko elektronske pošte, organizirajte dokumente po mapah ali jih pošljite storitvam v oblaku.

Ekonomična oblika. Inovativna oblika omogoča, da skener, ko ni v uporabi, postavite pokonci, da zavzame manj prostora na delovni površini.

Izjemna vsestranskost. Skener je kos raznovrstnim dokumentom, majhnim ali velikim, tenkim ali debelim, in se ga lahko nadgradi z opcijskimi ploskovnimi enotami, ki omogočajo skeniranje prevelikih, vezanih ali občutljivih dokumentov.

Ločljivost skeniranja 600 dpi
Format ni podatka
Dobavljivost preveri
Garancija 12 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja