Optični čitalec Fujitsu fi-6770

SC-SFSC0007

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita

Skener fi-6770 je zasnovan z namenom, da zavzame malo prostora na vaši pisarniški mizi. Temelji na številnih zmogljivih funkcijah, ki lahko skenirajo tudi do 90 strani/180 slik na minuto, a je hkrati enostaven za uporabo. Stabilni 200-listni podajalnik papirja, ki lahko sprejme dokumente velikosti A8-A3, zagotavlja neprekinjeno skeniranje in pretok dokumentov. Tako boste ne samo prihranili čas, ampak tudi povečali produktivnost in storilnost v podjetju.

 

PREDNOSTI fi-6770 SKENERJA:

Enostavno in hitro skeniranje različnih vrst in velikosti dokumentov: Možnost boljšega shranjevanja in upravljanja z dokumenti omogoča dvojni SCSI/USB 2.0 vmesnik. Skener fi-6770 lahko skenirati tudi 180 barvnih slik na minuto, kar jih uvršča med najhitrejše skenerje v svoje razredu. Močan 200-listni samodejni podajalnik papirjev lahko procesira dokumente velikosti A8, pa vse do A3. Poleg tega lahko sprejme papirje različne debeline, tudi do 209 g/m², kot tudi dolžine 3 metrov.

Zavzame izredno malo prostora in je enostaven za uporabo: Skener fi-6770 ima na obeh straneh ploščo, ki vsekakor olajša postavitev dokumentov. Ploski skener s podajalnikom papirja lahko zavrtite do 180°. Poleg tega je kompakten in ga lahko postavite kamorkoli, saj ne bo zavzel veliko prostora.

Ultrazvočno dvojno podajanje dokumentov: Funkcija zagotavlja dvojno snemanje dokumenta v primeru zagozdenja papirja. Senzor tako prekine skeniranje, da ne bi prišlo do poškodb skenerja in hkrati vse dokumente v paketu skenira. Poleg tega ultrazvočna funkcija prepozna tudi račune zalepljene s trakom, lepljive listke, pripete slike in prepreči morebiten zastoj dela.

Izboljšave pri skeniranju slik: Celo dokumenti v obliki trapeza, lepljivi listki in zavihki so v celoti skenirani. Poleg tega napredne funkcije lahko odstranijo luknje, ki se pojavijo pri luknjanju z luknjačem.

Združena programska oprema: Adobe Acrobat Standard, ScandAll PRO z Microsoft Sharepoint povezavo ter VRS Professional programom zagotavljajo lažjo in hitrejšo obdelavo dokumentov. Kar je najpomembnejše, uporabniki lahko po skeniranju dokumentov enostavno najdejo, pošljejo in uporabijo podatke.

 

SPECIFIKACIJE:

Tip skenerja: Ploski skener s podajalnikom papirja (ADF)

Vrste skeniranja: Enojno, dvojno, barvno, sivinsko, monohrono

Senzor za slike: Barvni CCD (Charge coupled device) × 3

Najboljša ločljivost: 600 dpi

Izvor svetlobe: Belo katodno svetilo

Hitrost skeniranja: 90 strani/180 slik na minuto

Velikost dokumenta: (A8) 52 mm × 74 mm, (A3) 297 mm × 420 mm

Debelina dokumentov: 31-209 g/m²,  A8: 127-209 g/m²  

Vmesnik: Ultra SCSI/USB 2.0/USB 1.1

Napajanje: 100-240 VAC

Programska oprema: TWAIN, ISIS                      

Dimenzije (D × Š × V): 500 mm × 690 mm × 342 mm

Teža: 35 kg

Ločljivost skeniranja 600 dpi
Format A3
Dobavljivost preveri
Garancija 12 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja