Gaming stol Arozzi Vernazza, mehka tkanina, temno siv

PO-PR-769498680001

2 dni

Redna cena: 399,90 €

-16% 335,26 €

ali

10,78 € x 36

Načini plačila
pix
1.png
2.png

Kot udoben kavč

Stol Vernazza je Arozzijev najbolje ocenjen stol, oblečen je v izredno mehko in trpežno tkanino, tako, kot jo uporabljajo na kakovostnem pohištvu. Zračni material je izjemno prijeten za sedenje, ki ob dolgi uporabi zagotavlja kroženje zraka, da vam ni prevroče.

Vernazza Gaming stol

Vernazza soft fabric sodi v sam vrh igralnih stolov. Odlikujeta ga ergonomsko oblikovanje, 3D prilagodljivi nasloni za roke in PRO mehanizem. Oblazinjeni ročaji za roke omogočajo premikanje v vse smeri. 3D ročke so sprejemljive le za najbolj zahtevne uporabnike.

3.png
4.png

Nagib naslonjala

Naslonjalo se nagne do 165 stopinj, ima možnost zaklepa nagiba in gugalno možnost do 12 stopinj. Stol Veranzza s svojimi lastnostmi zagotovi še najzahtevnejšega kupca. Oblazinjeni ročaji za roke omogočajo premikanje v vse smeri. 3D ročke so sprejemljive le za najbolj zahtevne uporabnike.

Estetska nadgradnja

Podstavek za kolesa je dobil estetsko nadgradnjo črnega mat aluminija z zelo kvalitetnimi koleščki. Stol je dobil tudi novo plinsko vzmet, ki omogoča, da se stol dvigne več kot njegov predhodnik, zato je primeren tudi za večje in težje uporabnike. Nosilnost stola je do 145kg.

Lastnosti

  • Mehka, a trpežna pohištvena tkanina
  • Mehke blazine za vrat in ledveni del
  • Prilagodljiva višina plinske vzmeti, ki podpira do 145kg / 320 lbs
  • Velik in prostoren sedež in naslonjalo
  • Trden kovinski okvir in aluminijasta podlaga za kolesa
  • Pro zaklepni mehanizem nagiba in 3D nasloni za roke.
  • Velika premium kolesa

Vrsta dodatka Gaming stol
Namembnost Igričarska
Dobavljivost 2 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!