Avtomatski namizni zgibalnik papirja Intimus 7200

ZP-IN-7200

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
Intimus 7200 omogoča avtomatsko zgibanje (do 50 listov) papirja ali
ročno zgibanje do 3 listov naenkrat. Nudi štiri različne načine zgibanja
(C-zgib, Z-zgib, polovični zgib in dvojni polovični zgib) in lahko v
eni uri zloži do 4000 listov.

Intimus 7200 je edinstven in najbolj uporaben aparat za zgibanje dokumentov v svojem razredu. Je majhen in enostaven za uporabo. Omogoča avtomatsko podajanje do 50 listov ali ročno zgibanje do 3 listov naenkrat, ki so lahko tudi speti s sponko.

Nudi štiri različne načine zgibanja (C-zgib, Z-zgib, polovični zgib in dvojni polovični zgib) in lahko v eni uri zloži do 4000 dokumentov. V kompletu se nahaja tudi odlagalni pladenj, v katerega se zlagajo zloženi dokumenti.

Primeren je predvsem za manjša podjetja in samostojne podjetnike, klube in društva, fotokopirnice in grafične studije, hotele in restavracije, prodajalce avtomobilov, vele trgovine ter ostala podjetja in organizacije, ki se dnevno srečujejo z zlaganjem in pošiljanjem večjih količin dokumentov in ne želijo zapravljati dragocenega časa za ročno zlaganje dokumentov.

Prihranite vaš čas in denarNaložba se povrne že po 4 urah uporabe*Avtomatsko podajanje in zlaganje do 50 listov (dokumentov)Ročno zgibanje do 3 listov naenkrat (tudi spetih s sponko)Štirje načini zgibanja: C-zgib, Z-zgib, polovični zgib in dvojni polovični zgibHitrost zgibanja do 4000 dokumentov na uroPriložen odlagalni pladenjNe potrebuje dodatnega hlajenjaZasede zelo malo prostora
* ocena je narejena na podlagi uporabe aparata v kopirnici
Hitrost zgibanja (dokumentov/uro): do 4000Podprti formati papirja (DIN): A4, A5Podprte gramature papirja: 60 - 105 g/m2Specialne velikosti papirja:
Širina: od 120 do 216 mmDolžina: od 180 do 360 mmNačini zgibanja: C-zgib, Z-zgib, polovični zgib, dvojni polovični zgibRočni podajalec: do 3 liste (s sponko ali brez)Avtomatski podajalec: do 50 listovDimenzije (ŠxDxV): 270/570 x 330 x 190/490 mmTeža: cca. 7 kgGarancija: 2 leti
Vrsta naprave Zgibalnik
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja