Pametna brezžična nadzorna kamera Netatmo Presence zunanja

VID-N0C01EU

2 dni

Redna cena: 338,74 €

-10% 304,87 €

ali

13,65 € x 24

Načini plačila

pix

1.jpg

 

Netatmo Presence je revolucionarna zunanja varnostna kamera, ki za varovanje doma uporablja napredno umetno inteligenco. Presence neprestano analizira dogajanje v okolici našega objekta in v živo prepoznava osebe, vozila in živali. V mobilno aplikacijo na telefonu nam pošlje obvestilo takoj ko na dvorišču opazi neznanca, ko na dovoz pripelje avtomobil ali ko se na vrtu prikaže maček. Unikatna prednost kamere Presence je vgrajen reflektor, ki nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste. Presence preprosto nadomesti obstoječo zunanjo luč in se poveže na splet prek domačega WiFi omrežja. V vsakem trenutku lahko od kjerkoli v brezplačni mobilni in spletni aplikaciji preverime živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke, shranimo posnetke in prižgemo vgrajen reflektor. Presence je odličen pripomoček za pametno varovanje doma, vikenda ali pisarne. Z njeno pomočjo lahko elegantno preprečimo vlome in poškodovanje naše lastnine. Prve kamere Presence so končno na zalogi, a so količine zaradi velikega zanimanja omejene.

 

2.jpg

Glavne prednosti pametne zunanje varnostne kamere Netatmo Presence:

  • Prva zunanja varnostna kamera za domačo uporabo, ki za varovanje doma uporablja napredno umetno inteligenco.
  • Samodejno prepoznavanje oseb, vozil in živali.
  • Pametno spremljanje okolice doma v brezplačni mobilni in spletni aplikaciji.
  • Vgrajen močan reflektor nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste.
  • Preprosta namestitev in povezava v obstoječe domače WiFi omrežje.
  • Vsi posnetki in podatki se shranjujejo le na lokalno SD kartico in se ne pretakajo na oblak.
  • Kamera snema le ko zazna gibanje, s čimer se izognemo uram praznih posnetkov.
  • Kvalitetni Full HD 1080p posnetki, širok vidni kot, zoom in zmogljivo snemanje v temi.
  • Elegantna oblika z trpežnim ohišjem iz aluminija, delovanje pri temperaturi od -20° do 70°C.

 

 

3.jpg

 

Pametna zunanja varnostna kamera Presence neprestano v živo analizira dogajanje v okolici doma. Takoj ko prepozna osebe, vozila in živali, nas o tem obvesti s sporočilom na telefon. Vgrajena napredna umetna inteligenca in unikatni reflektor poskrbita za popolno varnost našega domovanja.

 

4.jpg

 

Namestitev kamere Netatmo Presence je nadvse preprosto. S kamero nadomestimo obstoječo zunanjo hišno razsvetljavo in tako poskrbimo za napajanje. Ves pribor za montažo je priložen. Kamera samodejno najde domače brezžično WiFi omrežje in se prek njega poveže na splet. V nekaj minutah je vzpostavljen sofisticiran nadzorni sistem z integriranim reflektorjem.

 

5.jpg

 

Ponoči diskretno opazujemo okolico doma prek infra-rdečega nočnega načina snemanja. Unikatni pametni reflektor lahko prižgemo ročno v aplikaciji oz. ga nastavimo tako da se vključi samodejno, ko kamera opazi osebo, vozilo ali žival. Reflektor nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste. Kamera je namenjena zunanji uporabi - temperaturno območje delovanja -40°C do 50°C in HZO zaščita za vodotesnost.

 

6.jpg

 

Ker je vsak dom drugačen, se temu prilagaja tudi kamera. Nastavimo lahko posebne alarmne cone in kamera nas bo obvestila takoj ko bo opazila dogodek v tem območju. Poleg zapisovanja posnetkov na SD kartico (kompletu je priložena 16Gb), je podprto tudi oblačno hranjenje posnetkov na Dropbox računu in hranjenje na lokalnem strežniku prek protokola FTP.

 

7.jpg

 

Netatmo Presence mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android telefone, tablice in ure (Apple Watch). Z Netatmo spletno aplikacijo, lahko do kamere dostopamo in jo upravljamo tudi z notesnikom oz. namiznim računalnikom (PC/Mac). V vsakem trenutku lahko od kjerkoli spremljamo živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke, shranimo posnetke in prižgemo vgrajen reflektor. Dostop do kamere in posnetkov je mogoč z neomejenega števila naprav, vzporedno lahko upravljamo več kamer.

 

8.jpg

 

Vrsta naprave Nadzorna kamera
Dobavljivost 2 dni
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!